نان خرمایی یک شیرینی سالم و مقوی است که هم می‌توان آن را به عنوان تنقلاتی سلامت شخصا مصرف کرده و هم آن را به مهمانان تعارف کرد. در این قسمت از برنامه آموزش آشپزی طرز تهیه نان خرمایی را مشاهده می‌کنید.
کد خبر: ۷۳۶۷۷۸
آموزش آشپزی /  نان خرمایی +فیلم

مواد لازم برای تهیه نان خرمایی:

آرد سفید: نیم کیلو،

کره گیاهی: 250 گرم،

ماست: 250 گرم،

نمک: یک قاشق چای خوری،

بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری،

خرمای بدون هسته: نیم کیلو،

پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد: از هر کدام دو قاشق غذاخوری،

دارچین: یک قاشق چای خوری،

زعفران آب شده: یک قاشق مرباخوری.

طرز تهیه : خرماهای بدون هسته را چرخ یا له کنید. کره را کمی روی حرارت آب کنید. ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط کنید. آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید. خمیر را خوب ورز دهید. خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال(جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت 2-5/1 ساعت قرار دهید. بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید. شیرینی ها را می توانید به هر شکل که دوست دارید، درست کنید. شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت 25-20 دقیقه، در درجه حرارت 340 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر قرار دهید. در صورت تمایل می توانید مقداری کنجد روی شیرینی ها بپاشید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد بپاشید.

منبع: isfahan.irib.ir

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها