کارشناسان معتقدند دولت باید مبلغ حق پخش را در اختیار صدا و سیما قرار دهد

حق پخش در گرو ردیف بودجه

پیش‌بینی حق پخش فوتبال در لایحه بودجه 94

پس از مجادله‌های بسیاری که صدا و سیما و فدراسیون فوتبال بر سر حق پخش بازی‌های فوتبال داشتند، تصمیم نهایی بر این شد که ردیف مجزایی در لایحه بودجه سال 94 برای آن در نظر گرفته شود.
کد خبر: ۷۳۶۷۷۶
پیش‌بینی حق پخش فوتبال در لایحه بودجه 94

اما مفید کیایی نژاد عضو کمیسیون فرهنگی و شورای نظارت بر صدا و سیما می گوید اگر بنا بر این باشد که این مسئله در مجلس بررسی شود قبل از آنکه به صحن برود باید در کمیسیون تخصصی مورد بررسی قرار گیرد که کمیسیون تخصصی آن نیز کمیسیون فرهنگی است.

این نماینده مجلس تاکید کرد: در این صورت هفته آینده که مجلس دوباره شروع می‌شود این مسئله در کمیسیون فرهنگی مطرح خواهد شد.

او ادامه داد: با توجه به اینکه در آذرماه لایحه بودجه سال 94 به مجلس می آید احتمال دارد که بخواهند این مسئله را در بودجه 94 مطرح کنند و بودجه خاصی برای آن بگیرند که آن هم مستلزم این است که ابتدا در کمیسیون فرهنگی مورد بررسی قرار گیرد. (ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها