رئیس سازمان ملی استاندارد:

بنزین‌های وارداتی استاندارد است

رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: این سازمان بنزین‌های عرضه شده وارداتی، معمولی، سوپر و بنزین اعلامی یورو ٤ را کنترل و ارزیابی می‌کند و براین اساس بنزین‌های وارداتی هیچ مشکلی ندارد.
کد خبر: ۷۳۲۷۹۳

این در حالی است که مجلس طرحی را برای تحقیق و تفحص درباره کیفیت این بنزین‌ها در دست بررسی دارد.

به گزارش شانا، نیره پیروزبخت، دیروز در نشست خبری تصریح کرد: طی بررسی‌هایی که از سال ١٣٩١ تاکنون انجام داده‌ایم بنزین را در سه سطح معمولی، سوپر و یورو٤ نمونه‌برداری کردیم که در بنزین وارداتی مشکلی پیدا نشده است.

وی افزود: در قانون بودجه 1391 بصراحت اعلام شده نظارت بر واردات و تولیدات داخل بنزین برعهده وزارت نفت است، اما این موضوع مانع نمی‌شود که سازمان استاندارد نظارتی بر بنزین‌های وارداتی نداشته باشد.

پیروزبخت تصریح کرد: سازمان ملی استاندارد بنزین‌های عرضه شده وارداتی، معمولی، سوپر و بنزین‌های اعلامی یورو ٤ را کنترل و ارزیابی کرده است که براین اساس بنزین‌های وارداتی هیچ مشکلی ندارد.

رئیس سازمان ملی استاندارد درباره تاریخچه نظارت سازمان استاندارد بر بنزین گفت: در سال ١٣٨٤ طبق تفاهم‌نامه‌ای که بین مسئولان وقت سازمان استاندارد و وزارت نفت بسته شد، قرار بود نظارت واردات و تولید داخلی بنزین بر عهده وزارت نفت باشد و سازمان به صورت تصادفی کنترل‌هایی را انجام دهد و این اتفاق نیز عملیاتی شد.

وی با اشاره به این که سال 1391صادرات بنزین بر عهده ستاد مبارزه با قاچاق کالا و وزارت نفت قرار گرفت، تصریح کرد: به دلیل موانع قانونی، سازمان استاندارد آن زمان نتوانست بنزین را کنترل کند، اما از سال ١٣٩١ به بعد فعالیت‌هایی را در این باره به کار گرفت، به طوری که می‌توان گفت اگر این موانع به طور کامل برداشته شود سازمان استاندارد آمادگی دارد بنزین را به صورت استاندارد اجباری در آورد و هم در واردات و هم تولید داخلی نظارت ویژه‌ای بر آن داشته باشد.

رئیس سازمان ملی استاندارد با بیان این‌که در این باره آزمایشگاه مجهزی را در بندرعباس در حدود دو هفته پیش راه‌اندازی کرده‌ایم، گفت: سازوکارهایی را پیش‌بینی کرده‌ایم که در خارج از کشور نیز بتوانیم از طریق شرکت‌های بازرسی مورد قبول سازمان، استاندارد بنزین را قبل از ورود به کشور بازرسی کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها