سیلاب جان چند شهروند لرستانی و کرمانشاهی را گرفت

گرچه بارندگی‌های شدید روزهای گذشته موجی از خوشحالی را میان مردم کشور به وجود آورده است، ولی در استان‌های لرستان و کرمانشاه به دلیل جاری شدن سیل مرگ چند نفر از مردم این دو استان را رقم زده است.
کد خبر: ۷۳۰۱۵۷
سیلاب جان چند شهروند لرستانی و کرمانشاهی را گرفت

به گزارش ایسنا،. بارش باران که در خرم‌آباد لرستان موجب آبگرفتگی معابر و جاری شدن سیلاب شده است، در بخش ویسیان این شهرستان یک معلم همراه دو دانش‌آموزش را به کام مرگ فرستاد.

حسین رضا‌مرادی، مدیرکل جمعیت هلال احمر لرستان در این‌باره گفت: دوشنبه شب گذشته یک خودروی پژو با سه سرنشین که یک معلم و دو دانش‌آموز بودند، در بخش ویسیان از توابع شهرستان خرمآباد در سیلاب غرق شد .

علاوه بر آن، دو خودرو همراه سرنشینانش بر اثر شدت بارندگی و سیلابی شدن رودخانه شوراب در اطراف خرم‌آباد غرق و ناپدید شد.

حبیب‌الله، فرماندار شهرستان خرم‌آباد در این‌باره گفت: این خودروها در حال عبور از پل موقت روی رودخانه بودند که به دلیل شدت بارندگی و قدرت سیلاب به داخل رودخانه افتادند. اکنون نیز تنها دو پلاک خودرو پیدا شده که این خودروها متعلق به پراید و پژو 405 است.

تعداد سرنشینان این خودروهای سواری نیز مشخص نیست و به احتمال زیاد خودروی پراید مسافرکش بوده است.

محمدناصر هاشمی، مدیر‌کل هواشناسی استان لرستان نیز به شهروندان هشدار داد از تردد در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند.

وی با تاکید بر ضرورت پاکسازی کانال، آبراهه، مسیل، رودخانه، راه‌های خروج آب ساختمان‌ها و دهانه پل‌ها در سطح شهرها گفت: کنترل ایمنی مربوط به مقاومت تاسیسات و خطوط انتقال نیرو، خودداری از تردد در مجاورت ساختمان‌های نیمه‌کاره، فرسوده و درختان کهنسال، تقویت سقف‌های موقت و روکش نایلونی خزانه‌های کشاورزی از دیگر توصیه‌های اعلام شده است.

مرگ 2 کودک در کرمانشاه

در کرمانشاه نیز جاری شدن سیل در شهرستان ثلاث باباجانی جان دو کودک را گرفت.

به گفته معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر کرمانشاه، خانواده این دو کودک کپرنشین و در نزدیکی رودخانه زندگی می‌کردند که شدت بارش و بی‌احتیاطی آنها باعث شد دو کودک خود را در سیلاب از دست بدهند.

جهانگیر پورحسن افزود: به دنبال بارش‌های این هفته، هلال احمر در مجموع به 85 خانوار که گرفتار سیل و آبگرفتگی شده بودند، امدادرسانی کرد.

وی افزود: بر اثر بارندگی‌های اخیر، بخش مرکزی شهرستان کرمانشاه، بخش مرکزی شهرستان پاوه، جوانرود، سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی و کوزران دچار آبگرفتگی و سیلاب شد.

پورحسن از آماده‌باش نیروهای امدادی هلال احمر خبر داد و گفت: نزدیک به 1200 نفر از همکارانمان آماده خدمت‌رسانی به مردم هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها