
پیرحسین کولیوند گفت: استانهای آذربایجان شرقی، غربی، اصفهان، ایلام، زنجان، کرمانشاه، گیلان، لرستان، مازندران، همدان، قزوین و تهران تحت تأثیر بارش های سه روز اخیر دچار آب گرفتگی و سیل شده بودند که تحت پوشش امدادرسانی قرار گرفتند.
وی افزود: ۳۱ شهرستان متأثر از این حادثه بودند که ۱۶ شهر و ۶۸ روستا دچار آسیب شدند.
به گفته رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، 2300 نفر تحت پوشش امدادرسانی قرار گرفته و ۲ نفر از حادثه دیدگان نجات یافتند.
کولیوند با اشاره به مصدومیت سه نفر در این حادثه از مفقودی دو نفر در سدهای کشان و خرم آباد خبر داد و گفت: ۱۰۰ نفر مورد اسکان قرار گرفته و تخلیه آب از ۲۸۰ واحد مسکونی توسط امدادگران هلال احمر نیز صورت گرفت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم