برانکو: در خانه قهرمان آسیا ، بد بازی نکردیم

وجود چند نقطه اشتراک بین ایران و ژاپن باعث شده بود این مسابقه شرایط ویژه ای پیدا کند.هر 2 تیم بدون لژیونرها و در شرایطی که بیش از 2 ماه از صعودشان به جام جهانی گذشته ، رودرروی هم قرار گرفتند تا آخرین مسابقه در دور انتخابی را برگزار کنند.
کد خبر: ۷۲۸۶۹

20 دقیقه ابتدایی مسابقه بدون حرف ، از آن ژاپن بود ؛ دقایقی که زیکو برای گل زدن در نظر گرفته بود ، با درخشش میرزاپور با تساوی صفر صفر تمام شد اما ژاپن اجازه نداد نیمه اول با همان نتیجه مساوی تمام شود.توپی که روی تعلل کعبی از سمت راست تیم ما فرستاده شد ، به دلیل اشتباه میرزاپور به کاجی رسید تا او با یک بغل پا ، گل اول بازی را بزند و ورزشگاه جام جهانی یوکوهاما را به هوا بفرستد.تیم ما می توانست نیمه اول را با تساوی به پایان ببرد ولی ضربه علی دایی به دیرک دروازه خورد و برگشت .نیمه دوم هم مثل نیمه اول شروع شد. چند حمله از سوی ژاپنی ها که از سوی میرزاپور مهار شد و یک اشتباه از او که به گل ختم شد. تیم ما بلافاصله روی حرکتی از دایی ، به پنالتی و بعد هم به گل رسید اما نتوانستیم گل تساوی را بزنیم تا این مسابقه مثل بازی رفت (5 فروردین) با برتری 2 بر یک میزبان تمام شود.تیم ما در چند نقطه ، ایرادهای کوچک و بزرگی داشت که قطعا برانکو تمام آنها را دیده است. نبود تمرکز و انسجام لازم در دفاع ، پریشانی در خط میانی و در یک کلام ، ناآشنایی با سیستمی که سرمربی ما در روزهای اخیر انتخاب کرده است.

برانکو: هوای ژاپن خیلی بد بود

اولین جمله برانکو این بود: در شرایط فوق العاده بد هوایی بازی می کردیم و به این دلیل نمی توانم از بازیکنانم شکایت داشته باشم .سرمربی تیم ما که با مزدک میرزایی ، گزارشگر اعزامی صداوسیما به یوکوهاما صحبت می کرد ، ادامه داد: بازیکنان ما با قهرمان آسیا ، در زمین این تیم بازی می کردند و در هوای بد یوکوهاما تا دقیقه 93 برای زدن گل تساوی تلاش کردند این خیلی خوب است .او اضافه کرد: این مسابقه مرا امیدوار کرد ، چون شانه به شانه ژاپن پیش رفتیم .برانکو گلهای ژاپنی ها را خیلی ساده توصیف کرد: این گلها روی کار مدرسه ای به ثمر نرسید. خیلی ساده بود و روی اشتباهات فردی ما ثبت شد. آنها جدای از 20 دقیقه اول که تلاش می کردند آهنگ بازی خودشان را به ما تحمیل کنند ، دیگر حرفی برای گفتن نداشتند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها