جام جم سرا: اسنک خرما را میتوان به عنوان چاشنی همراه با چای و همچنین مستقلاً به عنوان دسر خورد.
طرز تهیه:
خرماهای بدون هسته را در یک ظرف نچسب، همراه با کره روی حرارت ملایم قراردهید. در ظرف را بگذارید تا خرماها در عین سرخ شدن در حدود نیم ساعت کاملا نرم و پخته شوند.
گاه گاهی زیر و روکنید تا یکنواخت تفت داده شوند. دارچین را روی آن پاشیده با پشت قاشق یا هر وسیله دیگری، آنها را کاملا خمیر و یکدست کنید.
از روی حرارت برداشته، پودر نارگیل و کنجد را اضافه کنید و حسابی هم زده تا کاملا ترکیب شوند و مثل حلوا از ظرف جدا شوند. در ظرف چرب شده پهن کنید و بعد از سرد شدن برش دهید.
این اسنک خرما را بهتر است وقتی کاملا سرد شد برش دهید تا برش قطعات آن آسانتر و صافتر باشد. (ایران مطلب)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد