جام جم سرا:
طرز تهیه:
* گل کلم را چند دقیقه بخارپز یا آبپز میکنیم به حدی که کاملا نرم نشود.
* قارچها را اسلایس کرده و در روغن و کرهٔ داغ به همراه کمی نمک و آبلیمو و پودر کاری تفت میدهیم.
* فلفل دلمهٔ اسلایس شده و پیاز داغ را اضافه میکنیم. گل کلم را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. گوجه فرنگیها را خرد کرده و به همراه ادویهها اضافه میکنیم و تفت مختصری میدهیم. شعله را خاموش کرده و سس را افزوده و کاملا مخلوط میکنیم.
* صفحات گریل ساندویچ ساز را با کره چرب کرده و دستگاه را روشن میکنیم تا داغ شود.
* نان همبرگری را از وسط کامل برش میدهیم، کمی از خمیرش را خارج میکنیم. یک ورقه پنیر گذاشته و از مواد رویش میریزیم و دوباره یک ورقه پنیر و برش بعدیِ نان. سپس در دستگاه گریل میگذاریم و درب دستگاه را میبندیم تا آماده شود.
* برای سرو، آن را به چهار قسمت مثلثی تقسیم و میل میکنیم.
نکتهها:
* حتماً از نان برگر نرم استفاده شود (مانند نانهای بسته بندی یا سه نان کنجددار که بسیار عالی میشود).
* میتوان از یک ورقه بلوچیز و یک ورقه پنیر پستو استفاده کرد اما هر پنیر ورقهای دیگری نیز قابل مصرف است.
* برای مواد داخلی، از هر ترکیب دلخواهی میتوانید استفاده کنید. فقط حتما دقت داشته باشید که حاشیههای نان را خالی بگذارید که بعداً بر اثر فشارِ دستگاه مواد بیرون نریزند.
* میتوانید کمی کچاپ به ترکیب مواد اضافه کنید.|سوالی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد