ایران زمین

ساماندهی 6 منطقه گردشگری در بوشهر

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان بوشهر گفت: شش منطقه گردشگری این استان ساماندهی می‌شود.
کد خبر: ۷۲۱۸۸۷

محمدابراهیم فروزانی افزود: در دولت‌های نهم و دهم، 12 منطقه گردشگری در استان بوشهر انتخاب شد درحالی که برخی از این مناطق سرمایه‌گذاری توجیه اقتصادی ندارد.وی اظهارکرد: برنامه این اداره کل شناسایی و فعال‌کردن مناطقی است که در آنها بخشی از کارها انجام شده است. همچنین برخی از مناطق گردشگری را که ظرفیت سرمایه‌گذاری دارد و مردم در آنها خودجوش فعالیت‌هایی در بخش گردشگری انجام می‌دهند، باید ساماندهی کنیم.

وی یادآور شد: دراین رابطه برای ساماندهی شش منطقه گردشگری که دارای شرایط لازم سرمایه‌گذاری است برنامه‌ریزی و درخواست اعتبار شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری بوشهر درمورد پارک لیان گفت: پارک لیان از مناطق نمونه گردشگری است که دولت و شهرداری در آن اقداماتی انجام داده‌اند، اما به دلیل این‌که سرمایه‌گذار قادر به ادامه کار نبود از اجرای پروژه کنار گذاشته شد.

وی با بیان این‌که پارک لیان در محدوده شهر بوشهر و از چشم‌انداز ویژه برخوردار است، گفت: پارک لیان نزدیک حریم نیروگاه اتمی بوشهر است که از ساخت‌وساز غیرمجاز در این منطقه جلوگیری می‌کند و شرایط خوبی برای از سرگیری سرمایه‌گذاری‌های متوسط و کوچک دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان بوشهر اظهارکرد: بافت قدیم شهر بوشهر نیز از نظر تاریخی و معماری از جاذبه‌های مهم گردشگری دراین استان و کشور است که اکنون با مشکلاتی رو‌به‌روست.فروزانی ادامه داد: برای این‌که بافت قدیم بوشهر را به محدوده فرهنگی شهری تبدیل کنیم همه مردم، کسانی که توانایی مالی دارند، سرمایه‌گذاران دولتی و غیردولتی را برای فعالیت در بافت تشویق می‌کنیم. ‌/ ایرنا

راه‌اندازی گشت ویژه حفظ کاربری اراضی در خوزستان

رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان شوشتر استان خوزستان از راه‌اندازی گشت ویژه حفظ کاربری اراضی زراعی وباغ‌ها در سه شهر شوشتر، دزفول و شوش خبر داد.

منوچهر رحیمی افزود: این گشت‌ها که از یک کارشناس جهادکشاورزی و ماموران نیروی انتظامی تشکیل شده است، پیشگیری از کاربری غیرمجاز و نظارت بر مزارع و در صورت تخلف، توقف عملیات تغییر کاربری را به عهده دارند.

وی گفت: از شهروندان درخواست می‌شود قبل از هرگونه اقدامی از قبیل خرید یا ساخت و ساز در اراضی زراعی و باغ‌ها، به مسئول امور حقوقی مدیریت جهاد کشاورزی مراجعه و مجوز قانونی دریافت کنند.وی تصریح کرد: در صورت گرفتن مجوز تغییر کاربری، امکان خدمات‌دهی از قبیل برق، آب، گاز و تلفن امکان پذیر است.‌/‌ ایلنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها