نخستین تصادف مرگبار در پایتخت در اولین روز اردیبهشت
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ داد:

نخستین تصادف مرگبار در پایتخت در اولین روز اردیبهشت

فوت ۲۲۶ عابر پیاده در تصادفات سال گذشته در تهران

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به فوت ۲۲۶ عابر پیاده در تصادفات سال گذشته در تهران گفت: ۴۰ درصد از عابرین پیاده در تصادفات فوتی پایتخت مقصر شناخته شدند.
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به فوت ۲۲۶ عابر پیاده در تصادفات سال گذشته در تهران گفت: ۴۰ درصد از عابرین پیاده در تصادفات فوتی پایتخت مقصر شناخته شدند.
کد خبر: ۱۵۰۱۲۸۲

به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ رابعه جوانبخت درباره تصادفات عابرین پیاده و میزان سهم تقصیر این گروه از کاربران ترافیکی در حوادث گفت: در میان کاربران ترافیکی، عابرین پیاده از گروه‌های آسیب‌پذیر محسوب می‌شوند که با وجود مسئولیت‌های قانونی، گاهی دچار سهل‌انگاری در تردد شهری می‌شوند. آمارها نشان می‌دهد در سال گذشته، ۲۲۶ نفر از عابرین پیاده در تصادفات فوت شده و ۶۰۴۱ نفر نیز مجروح یا تعدادی دچار نقص عضو شدند که این ارقام ضرورت توجه ویژه به ایمنی عابرین را دوچندان می‌کند.

وی درباره بررسی محل‌های وقوع این حوادث افزود: بر اساس مقررات، عابرین مجاز به تردد عرضی از بزرگراه‌ها نیستند، اما متأسفانه در تهران، بیشترین میزان تصادفات منجر به فوت عابرین مربوط به عبور غیرمجاز از بزرگراه‌هایی مانند آزادگان، زین‌الدین و شهید یاسینی است. عبور از این بزرگراه‌ها بدون استفاده از پل‌های عابر پیاده، جان عابر را به شدت تهدید می‌کند.

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در ادامه درباره علل اصلی تصادفات عابرین پیاده اظهار کرد: بیشترین علت فوتی‌ها، عدم توجه به جلو از سوی رانندگان است که در بسیاری از موارد ناشی از عدم رؤیت به موقع عابر به دلیل تاریکی معابر، استفاده از لباس‌های تیره توسط عابر یا تردد غیرمجاز آنان می‌باشد. پس از آن، عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه به علت سرعت غیرمجاز و عدم رعایت حق تقدم عابران پیاده در گذرگاه‌های مشخص، در رتبه‌های بعدی عوامل تصادفات قرار دارند.

وی در خصوص گروه سنی جان‌باختگان عابر پیاده گفت: بیشترین فراوانی مربوط به گروه سنی ۵۵ تا ۶۵ سال با ۳۲ درصد (۷۳ نفر) است و پس از آن گروه‌های سنی ۴۵ تا ۵۵ سال با ۱۷ درصد(۳۹ نفر) و ۳۵ تا ۴۵ سال با ۱۵ درصد(۳۳ نفر) قرار دارند. این آمار نشان می‌دهد افراد میانسال بیشترین آسیب را در تصادفات عابران پیاده متحمل می‌شوند و نیاز به مراقبت بیشتری دارند.

سرهنگ جوانبخت تأکید کرد: طبق بررسی‌ها، ۴۰ درصد از عابرین پیاده فوت شده در تصادفات، در بروز حادثه مقصر شناخته شده‌اند.

وی علت سهم بالای تقصیر اینگونه از تصادفات را به ضعف در درک خطر و رعایت نکردن نکات ایمنی توسط عابرین نسبت داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها