
حسن ضیاءالدینی، مدیر کل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «آیا قرار است موضوع ویتامین D برای دانشآموزان در مدارس اجرایی شود؟» اظهار داشت: کارگروه این موضوع در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تشکیل شد.
وی افزود: کمبود ویتامین D در جامعه وجود دارد و حدود 90 درصد مردم با این مشکل روبهرو هستند و علت آن هم در معرض نور خورشید قرار نگرفتن است که مشکلاتی ایجاد میکند.
ضیاءالدینی با بیان اینکه هماهنگیهای اولیه این موضوع در حال انجام است، خاطرنشان کرد: اگر بودجه این موضوع را وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تأمین کند، آموزش و پرورش این آمادگی را دارد که این کار انجام شود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه آموزش و پرورش عضو کارگروه غنی سازی ویتامین D است، این کار در حال انجام است و اگر اجرایی شود، به صورت پایلوت خواهد بود.
مدیر کل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «آیا تعداد مدرسه و دانشآموزانی که تحت پوشش قرار خواهند گرفت، مشخص شده است؟»، گفت: هر مقداری که وزارت بهداشت بتواند در این باره هزینه کند، آموزش و پرورش آمادگی دارد.
ضیاءالدینی تصریح کرد: هنوز کارگروه، تصمیم نهایی را نگرفته است که در چند استان چه تعداد دانشآموز را با چه هزینهای تحت پوشش قرار دهد. (فارس)
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد