آش​کلم

مواد لازم: برنج: نصف فنجان، نخود و عدس: یک فنجان ،​ پیاز: 2 عدد ، نمک و فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم ، کلم برگ خرد شده: یک عدد متوسط ، سبزی آش (شامل تره، جعفری، گشنیز و اسفناج): یک کیلو ​ ، کشک: 500 گرم ، روغن: به میزان لازم ، سیر داغ، پیاز داغ و نعنا داغ: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۱۷۴۰۹

طرز تهیه: در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید. پیاز‌ها را خرد کرده و سرخ کنید و به آن زرد چوبه بزنید.حبوبات را هم از شب قبل خیس کنید، آب آنها را صاف کرده و بگذارید با مقداری آب پخته شود. وقتی حبوبات نیم پز شد، کلم خرد شده را اضافه کرده و صبر کنید تا پخته شود. برنج و سبزی آش را در مرحله آخر پخت بریزید و حرارت را کم کنید تا آش جا افتاده شود. کشک را هم در آش بریزید و مخلوط کنید. آش آماده را در ظرف مخصوصی بریزید و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ و مقداری کشک تزئین کرده و نوش جان کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها