طرز تهیه: در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید. پیازها را خرد کرده و سرخ کنید و به آن زرد چوبه بزنید.حبوبات را هم از شب قبل خیس کنید، آب آنها را صاف کرده و بگذارید با مقداری آب پخته شود. وقتی حبوبات نیم پز شد، کلم خرد شده را اضافه کرده و صبر کنید تا پخته شود. برنج و سبزی آش را در مرحله آخر پخت بریزید و حرارت را کم کنید تا آش جا افتاده شود. کشک را هم در آش بریزید و مخلوط کنید. آش آماده را در ظرف مخصوصی بریزید و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ و مقداری کشک تزئین کرده و نوش جان کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
روزنامه «جامجم» در گفتوگو با عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی کرد
یحیی آل اسحاق، وزیر اسبق بازرگانی در گفتوگو با روزنامه جامجم:
در گفتوگو با جواد منصوری به بررسی واقعه ۱۶ آذر ۱۳۳۲ و تأثیر آن در امتداد مقاومت از دانشکده فنی تا نسل امروز پرداختیم