جام جم سرا:
طرز تهیه:
تره را ساطوری کرده و تخم مرغ، ادویه و نمک را به مقادیر گفته شده، اضافه کرده، همه را با هم خوب مخلوط کنید.
مقداری روغن در تابه ریخته، بگذارید داغ شود.
از مواد مخلوط شده، مقداری برداشته و در تابه بریزید و با ته قاشق آن را صاف کنید.
پس از آنکه پشت کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا روی دیگر نیز سرخ شود.
وقتی دو طرف کوکو سرخ شد، آن را از تابه خارج کرده، به همین صورت ادامه دهید تا مواد اولیه به اتمام رسد.
کوکو سبزی آماده است.
نکتهها:
میتوانید مقداری زرشک یا انگور جنگلی هم به مواد کوکو اضافه کنید.
بهتر است کوکوها را نازک آماده کنید تا تردتر و خوشمزهتر شود.
مقدار تخم مرغ را به اندازه بریزید این کوکو بر خلاف کوکو سبزی به تخم مرغ کمتری نیاز دارد.
برای طعم بهتر از ادویه کاری استفاده شده است در صورت تمایل میتوانید حذف کنید.
اگر تصمیم دارید از قالب برای فرم کوکوها استفاده کنید بهترین نوع آن جنس سلیکونی و تفلون است. که از فروشگاههای لوازم قنادی یا لوازم خانگی میتوانید تهیه کنید.
توجه داشته باشید در این دستور تعداد ۴ عدد تخم مرغ کوچک و ۸۵۰ گرم تره خرد شده در نظر گرفته شده است.
این مقدار مواد برای ۳ تا ۴ نفر کافی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم: