کشف 261 بسته تریاک از معده مرد قاچاقچی

قاچاقچی بیست ساله‌ای که با بلعیدن 261 بسته تریاک به وزن سه کیلوگرم، آن را با خود حمل می‌کرد، از سوی پلیس شهرستان سربیشه خراسان جنوبی دستگیر شد.
کد خبر: ۷۰۷۹۷۷

به گزارش پایگاه خبری پلیس، فرمانده انتظامی شهرستان سربیشه در این باره گفت: ماموران اداره مبارزه با موادمخدر این شهر هنگام بررسی و کنترل خودروهای عبوری، به یک خودرو که مسافر آن پسر بیست ساله‌ای بود، ظنین شدند.سرهنگ سرفرازی افزود: پس از بازرسی از خودرو، ماموران متوجه شدند جوانی که مسافر خودرو بوده، بدحال است و بسختی راه می‌رود و با احتمال این‌که وی ممکن است موادمخدر بلعیده باشد، او را برای ادامه تحقیقات به مرکز پلیس منتقل کردند.

جوان بدحال اعتراف کرد: سه کیلو و یکصد گرم تریاک را در 261 بسته بلعیدم و این محموله را از زابل حمل کردم تا به مشهد منتقل کنم که دچار مشکل شدم.

وی یادآور شد: با انتقال مرد قاچاقچی به بیمارستان، وی نجات یافت و محموله‌ای را که بلعیده و با خود حمل می‌کرد، از وی کشف شد.با صدور قرار قانونی برای متهم، تحقیقات تکمیلی از وی ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها