افزایش قیمت محصولات کنسروی منتفی شد

دبیر سندیکای صنعت کنسرو ایران گفت: با توجه به وضع بازار، کارخانه‌های تولید‌کننده کنسرو فعلا تمایلی برای افزایش قیمت محصولاتشان ندارند.
کد خبر: ۷۰۳۷۹۱

سیدمحمد میررضوی در گفت‌‌وگو با فارس در پاسخ به این پرسش که قرار بود در مورد افزایش قیمت محصولات صنعت کنسرو بعد از ماه مبارک رمضان، جلساتی برگزار شود، آیا این اتفاق افتاد، اظهار کرد: جلسه‌ای در این مورد برگزار نشده و با توجه به شرایط بازار واحد‌های تولیدی، فعلا تولید‌کنندگان علاقه‌ای به تغییر قیمت محصولاتشان ندارند.

وی تصریح کرد: افزایش قیمت ممکن است باعث کاهش سهم تولید‌کنندگان صنعت کنسرو در بازار شود و به همین دلیل پیگیری برای افزایش قیمت کنسرو صورت نگرفته است.

میررضوی ادامه داد: درصورتی که افزایش قیمتی در مواد اولیه اتفاق بیفتد، موضوع افزایش قیمت محصولات کنسروی را پیگیری خواهیم کرد.به گفته وی، اکنون برخی واحد‌های تولید‌کننده محصولات کنسروی از نظر سوددهی در شرایط سربه‌سر قرار دارند و ممکن است سودی نداشته باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها