به گزارش شبکه السومریه،یک منبع وابسته به پلیس استان الانبار بیان کرد: گروهک داعش مانع از حضور خطیبان و ائمه مساجد به مساجدشان پس از مخالفت بسیاری از خطیبان این مساجد با دستورات این گروهک شده است.
یک منبع وابسته به پلیس دیالی نیز اعلام کرد: نیروهای امنیتی با حمایت عشایر پیشروی های موثری در شمال المقدادیه انجام داده است و بسیاری از بوستانهای الصدور را پاکسازی کرده است.
به گفته این منبع شش تروریست به هلاکت رسیدند و نبردها ادامه دارد و درگیری های شدیدی در منطقه جریان دارد.
یک منبع امنیت در واحد دستگاه مبارزه با تروریسم از هلاکت سه تک تیرانداز وابسته به گروههای تکفیری بعثی در شهر العوجه در صلاح الدین خبر داد.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس دانشگاه فرهنگیان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
«جامجم» در گفتوگو با معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی هدررفت آب در کشور را بررسی کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم