این نظرسنجی در صفحه 20 شماره روز دوشنبه هفته جاری روزنامه جام جم و یک روز پیش از آغاز مسابقات مرحله نیمه نهایی جام بیستم به چاپ رسیده بود.
در این نظرسنجی از خوانندگان روزنامه پرسیده شده بود: پیش بینی می کنید کدام دو تیم به فینال جام جهانی برسند؟
1. برزیل - آرژانتین
2. برزیل - هلند
3. آلمان - هلند
4. آلمان - آرژانتین
از میان انبوه پاسخهای ارسال شده، 35.68 درصد گزینه سه را انتخاب و پیش بینی کرده اند آلمان و هلند به بازی آخر می رسند.
32.66 درصد نیز گفته اند آلمان و آرژانتین دو تیمی خواهند بود که روز یکشنبه آینده مسابقه نهایی برای کسب جام را برگزار می کنند.
اما در حالی که هنوز مسابقه شب گذشته میان آلمان و برزیل که با شکست سنگین 7 بر یک تیم میزبان همراه بود، انجام نشده بود، خوانندگان جام جم شانس بالایی برای کسب جام از سوی برزیل نمی دیدند.
در نظرسنجی پیامکی جام جم، فقط 20 درصد گزینه یک یعنی حضور برزیل و آرژانتین در بازی نهایی را برگزیده اند و کمتر از آن، یعنی 11 درصد مخاطبان جام جم هم به گزینه برزیل – هلند رای داده اند.
با شکست برزیل و صعود آلمان، حالا امشب همه چشم ها به قاب تلویزیون خیره خواهد شد تا ببینند دومین فینالیست جام بیستم کدام تیم خواهد بود؟ هلند یا آرژانتین؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است