همگی می‌توانیم حول محور رهبری، جمع شویم

رئیس‌جمهور: دولت کمبودهای سال گذشته‌اش را جبران می‌کند

رئیس‌جمهور با اشاره به ظرفیت‌های گسترده کشور برای پیشرفت و آبادانی، دولت را موتور پیشران نظام دانست و گفت: مجموعه دولت وظیفه و تعهد اصلی خود را خدمت بی‌‌منت به مردم بزرگ ایران می‌داند.
کد خبر: ۶۹۲۸۴۴

به گزارش ایرنا، حسن روحانی در دیدار و ضیافت افطار اعضای دولت و معاونان وزرا و رئیسان سازمان‌های تابعه گفت: دولت باید سینه خود را سپر کرده و با همدلی و همگرایی و امید بر مبنای تدبیر و آینده‌نگری، راه را برای حضور و مشارکت فعال مردم در اداره کشور هموار کند.

وی با بیان این‌که مردم بار امانت سنگینی را بر دوش ما گذاشته‌اند، افزود: ضمن واقف بودن به وظیفه سختی که پیش‌رو داریم، باید افتخار کنیم به این‌که مردم عزیز و بزرگ، ما را لایق دانستند که بار مسئولیت اداره کشور را بر دوش بگیریم.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: اگر از دولت و حل معضلات مردم سخن گفته می‌شود بحث یک فرد به عنوان رئیس‌جمهور یا یک کابینه نیست؛ همه آنها که در مجموعه دولت تعهدی را بر دوش داشته و وظیفه خدمتگزاری مردم را برعهده گرفته‌اند، وظیفه واحدی را بر دوش دارند و آن خدمت بی‌منت برای مردم شریف و در شرایط بسیار سخت منطقه، جهان و شرایط سخت داخلی است.

روحانی با تاکید بر این‌که همه چیز ما بر مبنای امید بوده و امید ما بر مبنای تدبیر است، اظهار کرد: اگر انسان در همه اموری که مسئولیت‌اش را بر دوش دارد، آینده‌نگر باشد و پایان و نتیجه و آثار آن کاری را که شروع کرده به دقت مدنظر قرار دهد، این به معنای تدبیر است و چنانچه کار را با تدبیر انجام دهیم در وجود خودمان و در جامعه امید را ایجاد می‌کنیم.

روحانی گفت: امروز همگی رسالت سنگینی را برعهده گرفته‌ایم، پس باید یکصدا و همدل بوده و دست به دست هم دهیم و مطمئن باشیم که می‌توانیم؛ خداوند این نعمت را بر ما ارزانی خواهد داشت تا بتوانیم بار امانتی را که بر دوش گرفته‌ایم بخوبی و به سلامت به مقصد و مقصود برسانیم.

رئیس‌جمهور با تاکید بر تسهیل شرایط برای حضور و مشارکت مردم در اداره امور، تصریح کرد: به مردم قول دادیم که کار مردم را به خود مردم می‌سپاریم؛ قول دادیم که هر کاری که امکان‌پذیر باشد و مردم توان انجام آن را داشته باشند به آنها واگذار کنیم؛ از این رو شما به عنوان مسئولان رده بالای دولت باید به گونه‌ای حرکت کرده و مشاوره دهید که در نتیجه آن هرکاری که مردم می‌توانند، انجام دهند، به آنان واگذار شود.

رئیس‌جمهور، مسئولان دستگا‌ه‌های اجرایی را به تقویت سازمان‌های مردم‌نهاد دعوت کرد و گفت: همه باید تلاش کنند تا سازمان‌های مردم‌نهاد، بخش خصوصی و تعاونی‌ها بتوانند به مردم خدمت کنند و برای این کار، وظیفه دارند پیچ و خم‌های اداری را از پیش پای مردم بردارند.

روحانی با تاکید بر ضرورت چابک‌سازی دولت، مسئولان را به حرکت در این مسیر فرا خواند و گفت: بیایید همه در ماه مبارک رمضان با خدای خود عهد کنیم که اگر کاری را با سه نفر می‌شود انجام داد با چهار نفر انجام ندهیم.

وی ادامه داد: یک دولت با اعضای بسیار زیاد برای کار محدود، معنایش این است که وقت مردم را تلف می‌کند و کار یک روز را چند روزه انجام می‌دهد.

رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت ایجاد و تقویت دولت الکترونیک و تأکید بر فعال‌تر شدن وزارت ارتباطات در این خصوص اظهار کرد: دولت اگر الکترونیک شود، مردم کمتر نیاز پیدا می‌کنند تا پای میز مسئولان حاضر شوند و چقدر سخت است پاسخ دادن در پیشگاه خداوند در روز قیامت که اگر فردی در کنار میز مسئولی، ثانیه‌ای بیش از آنچه لازم بوده، وقت او تلف شده باشد و خدای ناکرده بر سر او منت گذاشته و عزت و کرامت او مخدوش شده باشد.

روحانی خطاب به همه مدیران و مسئولان مجموعه دولت تصریح کرد: باید این نکته را باور کنیم که خادم مردم هستیم و این باورمان باشد که کشور و منابع و بیت‌المال، از آن مردم است و ما صرفا باید به مردم، خدمت کرده و اجیر و خدمتگزار مردم هستیم و این عین بیان پیامبر اسلام(ص) است که فرمود «انا اجیرکم»؛ وقتی پیغمبر اسلام چنین می‌فرمایند، دیگر تکلیف ما روشن است.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: باید خادم مردم باشیم؛ البته نه در زبان بلکه باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که مردم عزتمند و قدرتمند بوده و کشورمان آباد باشد.

روحانی با بیان این‌که ظرفیت‌های زیادی در کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: چنانچه این ظرفیت‌ها به فعلیت در نمی‌آید همه‌مان مسئول و مقصریم..

همگی می‌توانیم حول محور رهبری، جمع شویم

وی خاطرنشان کرد: کشوری مانند ایران با تمدنی کهن و سابقه تمدنی هزاران ‌ساله با دین بزرگی مثل اسلام، با الگوهایی چون پیامبر و اهل‌بیت(ع) و کتابی چون قرآن و انقلابی مثل انقلاب اسلامی، با شخصیت بزرگی چون امام راحل و با شخصیتی که امروز می‌تواند همه ما را پیوند بزند به نام رهبری عزیز نظام، اگر در این شرایط نتوانیم کشور را پیش ببریم، مقصر هستیم.

رئیس‌جمهور افزود: دولت موتور پیشران کشور و نظام است و باید سینه خود را سپر کرده و راه را برای حضور و مشارکت مردم در اداره امور باز کند. هیچ تردیدی ندارم اگر همه دست به دست هم داده و از ظرفیت‌های خود استفاده کنیم و در کنار سفره مهمانی خدا، دستمان را به سوی خدا دراز کنیم و از او بخواهیم، موفق خواهیم شد.

روحانی در ادامه با یادآوری وعده‌های دولت به مردم و اهتمام جدی تمام مسئولان به اجرای آنها گفت: ما به مردم وعده دادیم که این کشور را از آن مسیر بسیار سخت دیروز به مسیری آسان‌تر و راحت‌تر بازمی‌گردانیم.

وی ادامه داد: یک سال از وعده ما گذشته است و از آن روزهایی که به مردم قول دادیم یک چهارم زمانمان صرف شده، باید بررسی کنیم که آیا به یک چهارم وعده‌ای که به مردم دادیم عمل شده است؟ اگر نشده باید از مردم عذرخواهی کنیم.رئیس‌جمهور اضافه کرد: ما به مردم وعده دادیم و گفتیم که ارتباط این کشور را با دنیا و با همسایگان بهتر و بیشتر می‌کنیم؛ ما به مردم وعده دادیم راهی را انتخاب می‌کنیم که امیدواری شما را حفظ می‌کنیم؛ به مردم وعده دادیم به‌گونه‌ای رفتار می‌کنیم که اعتماد شما به دولت باقی بماند و وعده دادیم زندگی شما را بهبود می‌بخشیم و خزانه خالی را بتدریج پر می‌کنیم؛ شرایط اخلاقی جامعه را بهتر می‌کنیم و به شما دروغ نمی‌گوییم، که اگر روزی خطا کردیم به شما می‌گوییم خطا کردیم و از شما عذرخواهی می‌کنیم و شرایط زندگی فرزندانتان را برای آینده امیدبخش می‌کنیم.

روحانی افزود: آیا به وعده‌هایمان عمل کرده و توانسته‌ایم در بخش‌های مختلف شرایط بهتری را برای جامعه ایجاد کنیم. در این‌ باره باید مردم بزرگ ما قضاوت کنند.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: اگر امروز شرایط جامعه ما به‌گونه‌ای است که مردم احساس می‌کنند که اگر امروز کالا را ذخیره نکنند فردا قیمت آن با امروز خیلی تفاوت ندارد و دیگر ارز به صورت یک سرمایه قابل قبول نیست و آینده روشنی هست و به سمت پیشرفت حرکت می‌کنند و این دولت بدون دقت و مشورت و بدون آن‌که از متخصصان و صاحب‌نظران نظر بخواهد، تصمیمی را اتخاذ نمی‌کند، معنایش این است که به آنچه به مردم قول داده‌ایم عمل کرده‌ایم و اگر اینچنین نباشد باید برای سال دوم کمربندها را محکم ببندیم تا جبران کمبودهای سال اول را بکنیم.

رئیس‌جمهور خطاب به مسئولان تاکید کرد: امشب همه ما در پیشگاه خداوند با خدای خود عهد ببندیم که کمبودهایمان را در سال گذشته در سال پیش‌رو جبران کنیم.

روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فضایل ماه مبارک رمضان و ضرورت بهره‌مندی از برکات این ماه گفت: خوشحالم از این‌که دولت یازدهم در ماه رمضان شروع شد و خوشحالم که در اولین جلسه جمعی که بنا بود بعدا به عنوان وزیران کابینه باشند، در شب ۲۳ ماه رمضان پارسال دور هم جمع شدیم، صحبت کردیم و تصمیم گرفتیم بار سنگین دولت را بردوش بگیریم و این همه لطف خدا بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها