۵ خوردنی ساده، برای تقویت حافظه

پزشکان توصیه می‌کنند به جای خوردن قرص‌های ویتامین، بهتر است غذاهای مناسب خورده شود تا مغز سالم بماند و عملکرد خوبی داشته باشد. افزون بر این، مصرف قرص برای بهبود حافظه یک فریب بزرگ است؛ در حالی که برخی از مواد غذایی اثرات بهتری روی مغز انسان می‌گذارند و خوردنشان برای انسان مفید‌تر است.
کد خبر: ۶۹۲۰۱۳
۵ خوردنی ساده، برای تقویت حافظه

جام جم سرا: برای تقویت حافظه با مواد غذایی، اول باید بدانید این مواد غذایی را نباید سرخ کرد زیرا ویتامین‌ها و عناصر کمیاب خود را از دست می‌دهند اما آنهایی که پختنی هستند را می‌توانید با بخار یا حرارت ۴۰ درجه بپزید:

ماهی چرب
شاه ماهی، ساردین، ماهی آزاد و ماهی تن حاوی مقدار زیادی امگا ۳ هستند که کمک می‌کند سلول‌های مغزی مرمت شوند و سلول‌های عصبی عملکرد درستی داشته باشند.

حبوبات
لوبیا، عدس، نخود و کلاً حبوبات حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات هستند که از افت ناگهانی مغز جلوگیری می‌کنند و به دلیل قندی که دارند به مدت طولانی قند مغز را تهیه می‌کنند.

موز و آلو
موز و آلو غنی از منیزیم و ویتامین B۶ هستند که می‌توانند ارتباط بین سلول‌های عصبی را بهبود بخشند و موجب تسریع واکنش مغز شوند.

شکلات
شکلات دارای آنتی‌اکسیدان است و از مغز محافظت می‌کند تا آسیب نبیند.

چای سبز
چای سبز دقیقاً‌‌ همان اثرات شکلات را دارد و کالری آن اندازه است. پس چای سبز را شیرین نکنید. (آرمان)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها