جام جم سرا:
طرز تهیه:
تخممرغها را با روغن مایع، نمک، بکینکپودر و یک قاشق سوپخوری شربت و ماست مخلوط کنید. بعد آرد را کمکم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر لطیفی حاصل شود. خمیر را روی سطحی صاف، با وردنه به قطر نازک باز کنید. بعد به شکل دلخواه برش دهید و با دست فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید و در صافی گذاشته تا روغن آن گرفته شود و در نهایت در شهد بگذارید و بعد از اینکه شهد جذب گوشفیل شد، بیرون آورده و در ظرف مناسبی چیده و نوش جان کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد