
در این فیلم یکی از تروریستهای داعش که لهجه و چهره او مشخص میکند از مغرب عربی است، چند عراقی را مورد ضرب و شتم قرار می دهد.
این تروریست در بخشی از فیلم به سراغ یکی از سربازان رفته و نشان روی بازوی او را با افتخار مقابل دوربین می گیرد و می گوید، "ببینید .. وزارت کشور .. گارد مرزی عراق" .. "این هم پرچم عراق است .. پرچم این کشور" .
این تروریست سپس به سراغ یکی دیگر از عراقی ها رفته و پس از سیلی زدن به او می گوید "این هم یک سگ مرتد است".
این عضو گروه تروریستی داعش پس از قتل یکی از اسرای عراقی، از سرباز دیگری می پرسد: "ببین .. این کسی را که من کشتم چه مذهبی دارد؟ .. عراقی است ؟ ".
مرزبان عراقی نیز می گوید که این سرباز شیعه و عراقی است.
تروریستهای عضو گروه تکفیری و تروریستی داعش از کشورهای مختلف مانند عربستان، لیبی، اردن، کشورهای مغرب عربی و ... جمع آوری شده و با حمایت برخی کشورها برای کشتار آموزش دیده و تسلیح شده اند. سران و اعضای باقیمانده حزب منحل بعث عراق نیز با این گروه تکفیری همکاری می کنند.
منبع: شبکه العالم
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد