(فیلم)

تروریست داعش ، یک جلاد بی رحم

تروریست های داعش به تازگی فیلمی را منتشر کرده‌اند که در آن چند عراقی از جمله دو مرزبان را دست بسته در بیابانی به اسارت گرفته و به قتل می رسانند.
کد خبر: ۶۸۶۱۰۵
تروریست داعش ، یک جلاد بی رحم

در این فیلم یکی از تروریستهای داعش که لهجه و چهره او مشخص می‌کند از مغرب عربی است، چند عراقی را مورد ضرب و شتم قرار می دهد.
این تروریست در بخشی از فیلم به سراغ یکی از سربازان رفته و نشان روی بازوی او را با افتخار مقابل دوربین می گیرد و می گوید، "ببینید .. وزارت کشور .. گارد مرزی عراق" .. "این هم پرچم عراق است .. پرچم این کشور" .
این تروریست سپس به سراغ یکی دیگر از عراقی ها رفته و پس از سیلی زدن به او می گوید "این هم یک سگ مرتد است".
این عضو گروه تروریستی داعش پس از قتل یکی از اسرای عراقی، از سرباز دیگری می پرسد: "ببین .. این کسی را که من کشتم چه مذهبی دارد؟ .. عراقی است ؟ ".
مرزبان عراقی نیز می گوید که این سرباز شیعه و عراقی است.

تروریستهای عضو گروه تکفیری و تروریستی داعش از کشورهای مختلف مانند عربستان، لیبی، اردن، کشورهای مغرب عربی و ... جمع آوری شده و با حمایت برخی کشورها برای کشتار آموزش دیده و تسلیح شده اند. سران و اعضای باقیمانده حزب منحل بعث عراق نیز با این گروه تکفیری همکاری می کنند.

منبع: شبکه العالم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها