نوازشریف: تا تحقق صلح حمله به طالبان ادامه دارد

نوازشریف، نخست‌وزیر پاکستان طی نخستین سخنرانی‌اش در پارلمان از زمان انجام عملیات نظامی علیه طالبان پاکستان در وزیرستان شمالی گفت: تا بازگشت صلح در کشور به عملیات نظامی علیه شبه‌نظامیان طالبان در مخفیگاه‌هایشان در وزیرستان شمالی ادامه می‌دهیم.
کد خبر: ۶۸۵۳۲۸

به گزارش ایسنا، وی درباره مذاکره با شبه‌نظامیان طالبان و اقدامات تروریستی صورت گرفته در چهار ماه و نیم اخیر صحبت کرده و گفت: ما در جریان این مذاکرات، افراد گرانبهای بسیاری را از دست دادیم. با وجود آن‌که ما در تلاش بودیم تا با این شبه‌نظامیان در محیطی صلح‌آمیز مذاکره کنیم، اما مسائل آن‌طور که انتظار داشتیم پیش نرفت. پس از حمله به فرودگاه کراچی ما تصمیم گرفتیم تا عملیات تـــمام‌عیاری علیه دشمنان پاکستان به راه اندازیم.

این سخنان در حالی است که حملات همه‌جانبه ارتش علیه مواضع طالبان روز گذشته وارد سومین روز خود شد. گزارش شده که در سومین روز از این عملیات گسترده هشت مخفیگاه شورشیان در مناطق خیسور، خوشحالی و کاسکی در وزیرستان شمالی تخریب شد و بیش از 50 نفر از تروریست‌ها کشته شدند. تاکنون بیش از 220 نفر از جنگجویان از جمله شبه‌نظامیان ازبک و اعضای طالبان در جریان این عملیات گسترده کشته شده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها