پیش از این در بسیاری از بررسیها به تاثیرات منفی نان سفید بر بدن اشاره شده اما متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید دریافتند که مصرف این نوع نان در افزایش باکتریهای مفید روده موثر است.
متخصصان دانشگاه «ابیدو»ی اسپانیا دریافتند کربوهیدراتهای موجود در نان سفید به افزایش گروهی از باکتریهای مفید در رودهها کمک میکنند.
این نوع از باکتریها برای کاهش احتمال ابتلا به بیماریهایی همچون آنفلوآنزا، اسهال و دیگر مشکلات مرتبط حائز اهمیت است و زمانی که میزان کافی از این باکتریها در روده وجود ندارد، فرد بیشتر مستعد ابتلا به بیماریها خواهد بود.
«سونیا گونزالز»، متخصص ارشد این مطالعه گفت: در این بررسی 38 فرد سالم به لحاظ نوع رژیم غذایی و میزان باکتریهای موجود در نمونههای آزمایشگاهی از مدفوع تحت آزمایش قرار گرفتند. این بررسی نشان داد که مصرف نان سفید به طور مستقیم با افزایش باکتری خوب روده موسوم به «لاکتوباسیلوس» ارتباط دارد.
این در حالی است که تمام مطالعات پیشین نشان دادهاند نان سفید در مقایسه با نان سبوسدار ارزش غذایی کمتری دارد زیرا نان سفید با آرد نسبتا تصفیه شده تهیه میشود و به سرعت مانند قند، جذب بدن میشود و خطر اضافه وزن و چاقی را در پی دارد.(ایسنا)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد