
به گزارش خبرگزاری فرانسه، شرکت هواپیمایی هلندی فوکر به خاطر فروش قطعات هواپیما به ایران و سودان و نقض تحریمهای واشنگتن علیه این دو کشور، مبلغ ۲۱ میلیون دلار جریمه شد.
وزارت خزانه داری ایالات متحده اعلام کرد که مذاکراتش با کمپانی "فوکر سرویسز" به گونه ای پیش رفته که این شرکت هواپیمایی مسئولیت اقدام خود در نقض تحریمها را پذیرفته و موافقت کرده که این جریمه را بپردازد.
شرکت فوکر متهم به هزار و ۱۵۰ مورد نقض تحریمهای آمریکا به خاطر فروش غیرمستقیم قطعات یدکی هواپیما به مشتریان خود در ایران و سودان است. این تخلفات بین سال های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۰ رخ داده است.
این قطعات یدکی هم از تولیدات شرکتهای آمریکایی هستند و هم از محصولات شرکت فوکر که در ایالات متحده تولید شده اند و از همین رو این شرکت هواپیمایی برای فروش آنها به ایران و سودان باید مجوز دولت آمریکا را کسب می کرد. (مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد