جام جم سرا:
طرز تهیه:
ابتدا نودل را ۵ دقیقه داخل آب درحال جوش قرار میدهیم تا کاملا نرم شود.
هویج، کدو و لوبیا سبز را به شکل خلالهای باریک و نسبتا بلند برش میدهیم و کلم بروکلیها را هم به شکل گلهای ریز خرد کرده و بخارپز میکنیم اما باید دقت کرد که خیلی پخته و نرم نشوند.
پیاز و فلفل دلمهای را خلالی برش داده، با کمی روغن زیتون تفت داده، سپس قارچها را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
سبزیجات بخارپز شده را به آنها اضافه میکنیم و به همراه تای سس سویا سس و کاری آنقدر تفت میدهیم که آب اضافه آنها کشیده شده و حسابی تفت بخورند. بهتر است این کار را در وک (تابه مخصوص غذاهای شرقی) انجام دهیم.
درنهایت نودلهای پخته شده را با مواد تفت داده و سرو میکنیم. (زندگی ایده آل)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی تفصیلی «جامجم» با دکتر موسی نجفی، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی مطرح شد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با رضا مسعودی، بازیگر نقش شهید علی هاشمی