
قاضی رسیدگی کننده به پرونده متهمان اصلی فساد 3 هزار میلیاردی در گفتگو با مهر اظهار داشت: در خصوص جزای نقدی مه آفرید محکوم ردیف اول پرونده فساد 3 هزار میلیاردی، 600 میلیارد تومان از اموال و اسناد املاک وی توقیف و به حساب دولت منتقل شده است.
وی در خصوص رد مال مه آفرید نیز گفت: اموال و شرکتهای مه آفرید توقیف و در اختیار دادستانی است و از طریق این اموال، دیون پرداخت می شود.
سراج درباره اجرای حکم اعدام سه محکوم دیگر این پرونده نیز افزود: در این خصوص دادستانی تصمیم گیری میکند و احکام این افراد در دیوان عالی کشور تایید شده است.
بر اساس این گزارش، صبح امروز حکم اعدام مه آفرید امیر خسروی، محکوم ردیف اول پرونده فساد 3 هزار میلیاردی در زندان اوین اجرا شد.
مستندسازان با ثبت جزئیات آیین حماسی بدرقه با رهبری شهید، درصدد تبدیل این سوگ ملی به سندی ماندگار از آغاز یک دوران جدید هستند