به گزارش ایرنا، فرمانده انتظامی شهرستان خرمآباد با اشاره به حادثه تیراندازی به یک مغازه در خرمآباد در پانزدهم اردیبهشت افزود: در پی این حادثه ماموران انتظامی با اطلاع از موضوع در محل حاضر و تحقیقات درخصوص حادثه را آغاز کردند.سرهنگ حسین نجفی افزود: در تحقیقات مشخص شد فردی که اقدام به تیراندازی کرده از بستگان صاحب مغازه بوده است.
وی تصریح کرد: با جمعبندی اطلاعات، متهم حادثه روز گذشته در یک اقدام غافلگیرانه دستگیر و در بازجوییهای اولیه علت تیراندازی را اختلاف خانوادگی عنوان کرد.
رئیس پلیس شهرستان خرمآباد همچنین از دستگیری متهم دیگری به جرم تیراندازی از سوی ماموران کلانتری 16 خرمآباد خبر داد و افزود: چند روز پیش نیز در جریان یک درگیری دستهجمعی در محله پشته حسینآباد خرمآباد، یکی از طرفین درگیری اقدام به تیراندازی با هدف ایجاد رعب و وحشت کرده بود.وی تصریح کرد: با تحقیقات پلیس، این متهم شناسایی و روز گذشته دستگیر و علت درگیری و تیراندازی را اختلاف خانوادگی عنوان کرد.
به گفته وی، متهمان دستگیر شده با تشـــکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم