به گفته دکتر «یان کو» از بیمارستان شهر «کینگدائو» در چین، خطر بروز سکته مغزی در افرادی که روزانه میوه و سبزیجات زیاد مصرف میکنند، 21 درصد کمتر از سایرین است.
پژوهشگران در این تحقیقات نتیجه 20 مورد تحقیقات پیشین را که در 19 سال گذشته منتشر شده است، بررسی کردند.
شمار شرکت کنندگان در این تحقیقات به 760 هزار و 629 مرد و زن رسید که 16 هزار و 981 نفر از آنها سکته مغزی را تجربه کرده بودند.
طبق این تحقیقات، مصرف هر 200 گرم میوه-- حدودا دو سیب کوچک در روز-- خطر سکته مغزی را تا 32 درصد و مصرف هر 200 گرم سبزیجات خطر سکته را تا 11 درصد کاهش میدهد.
در این حال، تاثیر مصرف مرکبات، سیب، گلابی و سبزیجات برگدار در کاهش خطر سکته مغزی موثرتر است.
دکتر «کو» با انتشار بیانیهای در این زمینه، افزود: «استفاده از برنامه غذایی مناسب و بهبود شرایط زندگی برای جلوگیری از خطر بروز حمله قلبی و سکته مغزی ضروری است. به ویژه، استفاده از میوهها و سبزیجات در برنامه غذایی به شدت توصیه میشود؛ چرا که این مواد غذایی بدون اینکه مواد مضری را وارد بدن کنند، نیاز بدن را به ویتامینها، مواد مغذی و فیبرها برطرف میسازند.»(واحد مرکزی خبر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم