معاون وزیر کشور:

سربازان ایرانی ربوده شده سالم هستند

معاون امنیتی وزارت کشور با بیان اینکه مرزبانان گروگان گرفته شده در سلامت کامل هستند، گفت: انتظار داریم کشور پاکستان به تعهدات امنیتی خود عمل کنند.
کد خبر: ۶۴۹۸۴۱
سربازان ایرانی ربوده شده سالم هستند

علی عبداللهی، معاون امنیتی وزیر کشور در حاشیه بیست‌ودومین همایش محفل انس پیشکسوتان جهاد و شهادت که امروز در مسجد ولی عصر برگزار شد، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت مرزبانان ربوده شده گفت: بر اساس آخرین اخبار تمامی مرزبانان گروگان گرفته شده در سلامت کامل هستند.

وی ادامه داد: وزارت کشور و وزارت امور خارجه پیگیر این موضوع هستند همچنان پیگیری ها را برای آزادسازی مرزبانان گروگان گرفته شده از سوی گروه های تروریستی را دنبال می کنند.

عبداللهی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گروگان گیران درخواستی را در قبال آزادی مرزبانان مطرح کرده اند یا نه؟، گفت: به صورت رسمی درخواستی را مطرح نکردند ولی ما انتظار داریم کشور پاکستان به تعهدات امنیتی خود عمل کند.(مهر)

newsQrCode
برچسب ها: سربازان گروگان
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها