جام جم سرا:
مواد لازم برای ۴ نفر:
¼ پیمانه سس مایونز
دو پیمانه برگ اسفناج
یک قاشق چایخوری سیر رنده شده
¼ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل
۸ عدد نان تست
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱۱۰ گرم پنیر بز، نرم شده
یک عدد کدوسبز کوچک
یک گوجهفرنگی خرد شده
طرز تهیه
در مخلوطکن سس مایونز، یک پیمانه برگهای اسفناج، سیر و نمک، فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
یک طرف نانها را روغن زیتون بزنید. روی نانها پنیر بگذارید، یک لایه کدو، گوجهفرنگی و اسفناج را روی نانها بگذارید. روی آنها مایونز بریزید و یک لایه دیگر نان قرار دهید.
ساندویچها را در تابه گرم به مدت ۶ تا ۸ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
ارزش غذایی
کالری: ۳۶۹
چربی: ۲۲ گرم
کلسترول: ۱۵ میلیگرم
کربوهیدرات: ۳۲ گرم
فیبر: ۳ گرم
پروتئین: ۱۰ گرم
سدیم: ۶۳۶ میلیگرم
پتاسیم: ۲۴۹ میلیگرم
کلسیم: ۱۰۱ میلیگرم
آهن: ۳ میلیگرم
>> نون و نمک
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد
آمار و ارقام از درخشش قایقرانان برای حضور در پاریس خبر میدهد