دراپ باکس باز هم مورد حمله قرار گرفت

سرویس ابری دراپ‌باکس که با توجه به مستقل بودنش از غول‌های دنیای دیجیتال مانند اپل، مایکروسافت و گوگل توانسته محبوبیت خوبی دست و پا کند، مورد حمله هکرها قرار گرفت.
کد خبر: ۶۳۹۳۴۶

 این اولین بار نیست که این سرویس ابری مورد حمله هکرها قرار می‌گیرد؛ تابستان گذشته دراپ‌باکس برای اولین بار هک شد و تا مدت‌ها درگیر این مساله بود. پس از آن سرویس‌های امنیتی خود را بشدت قدرتمند کرد تا از شر هرزنامه‌ها خلاص شود. اما پس از یک سال دراپ‌باکس بار دیگر مورد حمله یک تیم هکری قرار گرفت. این گروه اعلام کرده می‌خواهد از سرویس ابری دراپ‌باکس برای جاسوسی استفاده کند.

در واقع دراپ باکس به عنوان میزبانی برای گسترش نرم‌افزارهای مخرب هکرها عمل می‌کند و مانند یک ناقل بیماری آن را به کاربرانش انتقال می‌دهد. مدیران دراپ باکس چندبار از بین رفتن حریم خصوصی کاربرانشان را تکذیب کرده و گفته‌اند این اصلا مشکل بزرگی نیست و مردم به دراپ‌باکس اطمینان دارند. اما از آنجا که دراپ‌باکس یک سرویس متن باز مطلوب برای هکرهاست و بیشتر کارمندان شرکت‌های بزرگ در آن عضویت دارند، بعید نیست به گذرگاهی برای راهزن‌های مجازی تبدیل شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها