روی خط جام‌جم ورزشی

انتقاد فیفا از ورزشگاه میزبان ایران در برزیل

فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) در فاصله پنج ماه به آغاز رقابت‌های جام جهانی 2014 در برزیل، در مورد حذف ورزشگاه کورتیبا از میزبانی این رقابت‌ها هشدار داد.
کد خبر: ۶۳۸۲۴۶

کورتیبا همان ورزشگاهی است که تیم ملی ایران قرار است در مرحله گروهی جام جهانی در آن به مصاف نیجریه برود. جروم والکه، دبیرکل فیفا روز سه‌شنبه پس از بازدید از این ورزشگاه به خبرنگاران گفت: مراحل بازسازی ورزشگاه کورتیبا بسیار عقب‌تر از برنامه زمان‌بندی پیش می‌رود و فیفا به سازندگان آن تا هجدهم فوریه فرصت داده، پیشرفت قابل توجهی در تکمیل ورزشگاه داشته باشند، در غیر این صورت آن را از میزبانی محروم خواهد کرد.

ورزشگاه کورتیبا علاوه بر دیدار ایران و نیجریه، میزبان نخستین بازی اسپانیا در جام جهانی مقابل استرالیا، دیدار هندوراس و اکوادور و همچنین الجزایر و روسیه هم هست.

رکورد جدید کاسیاس

رئال مادرید در شرایطی در مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی اسپانیا بر اسپانیول غلبه کرد که ایکر کاسیاس سنگربان ملی‌پوش این تیم با بسته نگه داشتن دروازه‌اش رکورد جدیدی را با 592 دقیقه گل نخوردن به نام خود ثبت کرد.

رکورد پیشین کاسیاس 520 دقیقه بود. او در این باره گفت: اعتنایی به این رکوردها ندارم و حواسم به حراست از دروازه و هدایت تیم برای پیروزی بر حریفان است و تمام سعی خود را برای بازگشت به آمادگی ایده‌آلی که قبل از مصدومیت داشتم به‌کار می‌برم.

موناکو به دنبال آلگری

پس از دو هفته اخراج ماسیمیلیانو آلگری، سرمربی پیشین میلان از این تیم، گروهی از رسانه‌های ایتالیایی اقدام به انتشار گزارش‌هایی درخصوص تمایل تیم موناکو فرانسه برای جذب این مربی ایتالیایی کردند. یکی از رسانه‌های ایتالیا در این باره نوشت: مذاکراتی میان نمایندگان موناکو و مدیر برنامه‌های آلگری در جریان است و مقدمات پیوستن او به این تیم در ماه ژوئیه فراهم شده تا جای هموطنش، کلودیو رانیری را در این تیم بگیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها