آشپزخانه

مرغ چینی

مواد لازم: فیله مرغ: 700 گرم فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز: 2 عدد پیاز: یک عدد هویج: 2 عدد متوسط قارچ: 250 گرم کدو: 2 عدد جوانه گندم: 100 گرم جوانه ماش: 100 گرم کلم: 100 گرم سس سویا: 2 قاشق چایخوری آب‌لیموی تازه: 3 قاشق غذاخوری زعفران: یک قاشق چایخوری نمک و فلفل: به میزان لازم
کد خبر: ۶۳۷۵۴۵
مرغ چینی

طرز تهیه: ابتدا در یک قابلمه هویج‌ها را به مدت نیم ساعت بپزید. سپس آن را همراه با کدو و فلفل دلمه‌ای خلال کنید. پیازها را در مقداری روغن بریزید و کمی تفت دهید. فیله‌های مرغ را که از چند ساعت قبل در نمک و آبلیمو قرار داده بودید در روغن بریزید و 15 دقیقه صبر کنید تا با حرارت زیاد بپزد. کدو، هویج، کلم، فلفل دلمه‌ای و قارچ را به مرغ اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا سبزیجات نرم شود. در نهایت جوانه‌ها را همراه با سس سویا و نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید. دقت کنید جوانه‌ها باید کمی خام‌تر از دیگر سبزیجات باشد. این خوراک را در یک ظرف مناسب بریزید و با نان میل کنید./ ضمیمه چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها