
طرز تهیه: ابتدا در یک قابلمه هویجها را به مدت نیم ساعت بپزید. سپس آن را همراه با کدو و فلفل دلمهای خلال کنید. پیازها را در مقداری روغن بریزید و کمی تفت دهید. فیلههای مرغ را که از چند ساعت قبل در نمک و آبلیمو قرار داده بودید در روغن بریزید و 15 دقیقه صبر کنید تا با حرارت زیاد بپزد. کدو، هویج، کلم، فلفل دلمهای و قارچ را به مرغ اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا سبزیجات نرم شود. در نهایت جوانهها را همراه با سس سویا و نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید. دقت کنید جوانهها باید کمی خامتر از دیگر سبزیجات باشد. این خوراک را در یک ظرف مناسب بریزید و با نان میل کنید./ ضمیمه چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر حمیدرضا آصفی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و دیپلمات ارشد کشورمان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد