
طرز تهیه: ابتدا در یک قابلمه هویجها را به مدت نیم ساعت بپزید. سپس آن را همراه با کدو و فلفل دلمهای خلال کنید. پیازها را در مقداری روغن بریزید و کمی تفت دهید. فیلههای مرغ را که از چند ساعت قبل در نمک و آبلیمو قرار داده بودید در روغن بریزید و 15 دقیقه صبر کنید تا با حرارت زیاد بپزد. کدو، هویج، کلم، فلفل دلمهای و قارچ را به مرغ اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا سبزیجات نرم شود. در نهایت جوانهها را همراه با سس سویا و نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید. دقت کنید جوانهها باید کمی خامتر از دیگر سبزیجات باشد. این خوراک را در یک ظرف مناسب بریزید و با نان میل کنید./ ضمیمه چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده و کارگردان مستند رئالیتی «کارخنده» درباره چالشهای تولید این برنامه و تغییرات در فصل چهارم آن توضیح میدهد
فیلمساز بوشهری معتقد است سینمای ماندگار، بازتابی از ملاقات انسان با خویشتنِ خویش و سیر درونی اوست.