
جامجم آنلاین از کارشناسان بهداشت محیط و تغذیه درباره چگونگی حفظ سلامت در روزهای غبارآلود پرسیده است
طرز تهیه: ابتدا در یک قابلمه هویجها را به مدت نیم ساعت بپزید. سپس آن را همراه با کدو و فلفل دلمهای خلال کنید. پیازها را در مقداری روغن بریزید و کمی تفت دهید. فیلههای مرغ را که از چند ساعت قبل در نمک و آبلیمو قرار داده بودید در روغن بریزید و 15 دقیقه صبر کنید تا با حرارت زیاد بپزد. کدو، هویج، کلم، فلفل دلمهای و قارچ را به مرغ اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا سبزیجات نرم شود. در نهایت جوانهها را همراه با سس سویا و نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید. دقت کنید جوانهها باید کمی خامتر از دیگر سبزیجات باشد. این خوراک را در یک ظرف مناسب بریزید و با نان میل کنید./ ضمیمه چاردیواری
جامجم آنلاین از کارشناسان بهداشت محیط و تغذیه درباره چگونگی حفظ سلامت در روزهای غبارآلود پرسیده است
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگو با فاطمه آل عباس، گوینده رادیو
گفتوگو با نرگس برهمند شاعر مجموعه شعر «آمبرولا؛ خواهر گل های جهان»
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان