به گزارش ایرنا، فرماندار بروجن عصر شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارکرد: با وجود تلاش راهداران ، بارش برف و لغزندگی جاده در محدوده شهر گندمان و گردنه های حلوایی و مروارید باعث بسته شدن این مسیرشده است.
فتاح کرمی افزود: هم اکنون عوامل راهداری شهرستان بروجن در این جاده برای بازگشایی مسیر در حال تلاش هستند.
رییس جمعیت هلال احمر شهرستان بروجن نیز گفت: از صبح امروز تا کنون جمعیت هلال احمر این شهرستان به 600 مسافر در راه مانده خدمات رسانی کرده است.
آرش شیرانی افزود: پنج گروه امداد و نجات جمعیت هلال احمر شهرستان بروجن با 20 امدادگر و نجات گر آماده خدمات رسانی به مسافران و حادثه دیدگان راه های این شهرستان هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
وزیر اسبق خارجه لبنان در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان از پیامدهای ناگوار قاچاق حیات وحش برای محیط زیست کشور گزارش میدهد
یوسف افشارنیا در گفتوگو با «جامجم» از تدابیر و تمهیدات این استان برای پیادهسازی رویداد «ایران جان» گفت
دکتر منصوری لاریجانی معتقد است زنان در قرآن منشأ سکینه، یعنی آرامش، امنیت و ثبات معرفی شدهاند