به گزارش جام جم سرا به نقل از ایسنا، کمیته بیماریهای عفونی و کمیته تغذیه در «آکادمی پزشکان اطفال» آمریکا اعلام کرد: شیرخام میتواند حامل باکتریهای خطرناکی چون E. coli و سالمونلا ناشی از حیوانات بیمار و یا تماس با کود آلوده باشد ولی با وجود خطراتی که مصرف شیرخام و غیرپاستوریزه برای سلامتی دارد برخی همچنان شیر غیرپاستوریزه میخورند و تاکید دارند که خوردن شیرخام با کاهش خطر ابتلا به آلرژی و آسم مرتبط است. پزشکان خاطر نشان کردند این ادعا که شیرخام حاوی مواد مغذی است و با پاستوریزه کردن آن، چنین موادی در آنها از بین میرود تایید نشده است.
مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا اعلام کرد: از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۱ میلادی، ۱۴۸ بیماری مرتبط با مصرف شیرخام یا محصولات شیرخام گزارش شده که به بستری شدن ۲۸۴ نفر و مرگ دو نفر منجر شده است.
به نقل از خبرگزاری رویترز، علاوه بر نوزادان و زنان باردار مصرف شیرخام بر سلامت افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند و نیز بر سلامت افراد مسن تاثیر منفی دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: