لاریجانی: تحلیل دولت از مشکلات کشور درست است

رئیس مجلس، لایحه بودجه سال آینده را کمی خوشبینانه خواند و گفت: تحلیل دولت از مشکلات کشور درست است و رویکرد دولت برای حل مسائل اقتصادی صحیح به نظر می‌رسد.
کد خبر: ۶۲۶۸۲۱

به گزارش مهر، علی لاریجانی، در برنامه تلویزیونی که از شبکه قم به صورت مستقیم پخش شد درخصوص عملکرد دولت یازدهم در چهار ماه گذشته گفت: در کل مسیر حرکت دولت مثبت است و در هر حال هر کس که کار اجرایی می‌کند با افت و خیز‌هایی مواجه است.

رئیس قوه مقننه اضافه کرد: لایحه بودجه نشان می‌دهد که دولت اشکال کار را درست فهمیده و تلاش می‌کند آنها را برطرف کند. وی ابراز کرد: به نظر من مسیر حرکت دولت در کل مسیر عقلایی است و توانسته درد را درست تشخیص دهد و برای درمان آن تلاش می‌کند.

لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص توافق‌نامه ژنو در پاسخ به پرسشی درخصوص دلایل فرافکنی رسانه‌های آمریکایی و تاکید بر ادامه تحریم‌ها خاطرنشان کرد: در این خصوص دلایل متفاوتی وجود دارد یکی از آنها مربوط به مسئولان آمریکایی است که گاهی به نوعی سخن می‌گویند که بیشتر بی‌وجودی خود را نشان می‌دهند و یکی دیگر از دلایل رسانه‌های آمریکایی مبنی بر تشدید تحریم‌ها لابی‌های صهیونیستی است که تلاش می‌کنند فضا را غبارآلود کنند و بخشی از این موضوع هم مربوط به مخالفینی است که در آمریکا وجود دارند.

وی خاطرنشان کرد: این فضاسازی‌ها هر کدام پاسخ خاص خود را دارد، اما نباید روی مسیر تاثیر بگذارد البته اگر وحدت در این زمینه وجود نداشته باشد دچار آسیب می‌شویم در عین حال اگر حریف احساس کند ما خیلی نیاز به مذاکره و رفع تحریم‌ها داریم، گرانفروشی می‌کند اما اگر وضع اقتصادی داخل را تا آنجا که می‌توانیم بهبود ببخشیم قطعا در مذاکرات دست پیش داریم. لاریجانی در خصوص فعالیت‌های بین‌المللی دولت نیز عنوان کرد: رفتار و نوع سلوک دولت در عرصه جهانی به سمتی بوده که شرایط را آرام‌تر کرده است و در داخل نیز آرامشی احساس می‌شود و مردم امیدوار به حل مسائل هستند.

وی تصریح کرد: یکی از ویژگی‌های دولت یازدهم قانونمداری آن است و همین که لایحه بودجه را سر موقع داده‌اند، امر خوبی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها