jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۶۱۹۳۸۶ ۰۵ آذر ۱۳۹۲  |  ۱۰:۲۷

مواد لازم- شکر: یک لیوان (۲۵۰گرم) تخم‌مرغ: ۶ عدد شیر: ۱۲۵ گرم یا نصف لیوان آرد: ۵/۲ لیوان وانیل و نمک: یک قاشق چایخوری بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری روغن جامد یا مایع: ۷ قاشق سوپخوری یا ۱۵۰ گرم گردوی خرد شده: نصف فنجان کشمش پلویی یا شکلات چیپسی: نصف فنجان رنده پوست پرتقال: یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو یا نسکافه: به میزان دلخواه.

طرز تهیه:

سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و در دو ظرف جداگانه بگذارید. نصف لیوان شکر را با سفیده‌ها مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا سفت شود و در صورت برگرداندن ظرف از آن نریزد. سفیده‌های آماده شده را کنار بگذارید.
نصف لیوان شکر باقی مانده را با روغن مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا نرم شود، سپس زرده‌های تخم‌مرغ را کم‌کم به آن اضافه کنید تا تمام شود. برای این‌که بوی تخم‌مرغ‌ها از بین برود وانیل را اضافه کنید و مقدار کمی هم نمک بیفزایید. این کار باعث تشدید شیرینی کیک می‌شود.
مواد را هم بزنید تا به صورت کرم در بیاید. دو قاشق از شیر را اضافه کنید و سپس همزن را خاموش کنید.
باقی مانده شیر را اضافه کنید و بقیه را با همزن بالنی یا قاشق مخلوط کنید. سفیده را به این مواد اضافه کنید و آرام‌آرام مخلوط کنید.
آرد را با بکینگ‌پودر مخلوط کنید و در چند مرحله به مواد اضافه کنید. میزان آرد مورد نیاز بستگی به کیفیت آن دارد. در صورت رقیق بودن مواد می‌توانید کمی به آن آرد اضافه کنید. شما می‌توانید از دو عدد قالب کیک انگلیسی استفاده کنید و مواد را داخل آن بریزید. برای این منظور قالب‌ها را چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید. مواد را داخل قالب بریزید و کشمش را همراه با گردو و شکلات چیپسی روی مواد بریزید. یکی دیگر از قالب‌ها را هم با مواد کیک که با پودر کاکائو یا نسکافه مخلوط کرده‌اید پر کنید. فر را از قبل روشن کنید و روی ۳۵۰ درجه فا‌‌نهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
کیک را مدت ۴۵ دقیقه در طبقه اول فر بگذارید. هیچگاه اوایل پخت کیک‌هایی که در آن‌ها بکینگ پودر به کار رفته است در فر را باز نکنید، چرا که پف کیک از بین می‌رود. در آخر برای اطمینان از پخت کیک از یک خلال دندان یا نوک چاقو استفاده کنید و آن را داخل کیک فرو ببرید. اگر مواد کیک به خلال یا چاقو نچسبید کیک شما آماده است. این کیک را می‌توانید برای عصرانه خانواده به همراه شیر یا چای نوش‌جان کنید.

نکاتی در مورد پخت کیک

قبلا همه مواد مورد نیاز را آماده کنید. فر را قبل از شروع آماده‌سازی روشن کنید. تخم‌مرغ‌ها را در دمای محیط یا در آب ولرم قرار دهید. آرد را به دفعات زیاد الک کنید. با هوایی که در فضای آرد ایجاد می‌شود کیک شما ترد‌تر خواهد شد و اگر ناخالصی در داخل آرد باشد، با این کار رفع می‌شود. اگر از بکینگ‌پودر در پخت کیک استفاده می‌کنید در اوایل پخت، در فر را باز نکنید که پف کیک نخوابد. حداقل ۱۰ دقیقه بعد از پخت، کیک را بیرون بیاورید. کیک‌هایی را که روغن دارند در یخچال نگذارید، چون سفت می‌شود. با رعایت این نکات کیک شما با کیفیت خواهد شد.
>> جام جم/ ضمیمه چاردیواری

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ثمین
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
ببخشین بعضی وقتا كیكم زیادی تلخ میشه چ كار كنم
۰
۰
سحر
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۱
سلام
خوب بود
۰
۰

یادداشت

بیشتر
تلاش دشمن برای حذف چهره‌های تاثیر‌گذار

تلاش دشمن برای حذف چهره‌های تاثیر‌گذار

رژیم صهیونیستی از ابتدای تاسیس تا‌کنون یک هدف ثابت را در کنار مجموعه اهداف دیگر خود پیگیری می‌کند و آن حذف برخی افرادی است که ممکن است در دراز‌مدت برای اسرائیل به نحوی خطر‌آفرین باشند.

وداع با ارتش یک نفره

وداع با ارتش یک نفره

از منظر من دیگو مارادونا بزرگترین چهره تاریخ فوتبال جهان است. قصد ندارم بعد از مرگش در مورد او غلو کنم، اما مارادونا یک شخصیت چند‌بعدی بود و اصولا به شکلی پارادوکسیکال و تضادگونه در جهان فوتبال حضور داشت.

هنرمندی تمام‌ قد

هنرمندی تمام‌ قد

از دست دادن هر هنرمندی سخت است و دردناك و دیروز غم از دست دادن زنده‌یاد پرویز پورحسینی همه را متاثر و غمگین كرد.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر