جام بین قاره‌ای فوتبال ساحلی - امارات

پیروزی بزرگ ایران مقابل قهرمان جهان

حمله همه جانبه سخنگوی پرسپولیس به مایلی کهن

عربشاهی: مایلی کهن کمبود محبت دارد

محمد مایلی کهن که از صبا اخراج شده است در تازه ترین اظهارات جنجالی خود این بار سخنگوی باشگاه پرسپولیس را مورد حمله قرار داد.
کد خبر: ۶۱۷۰۵۶
عربشاهی: مایلی کهن کمبود محبت دارد

سایت جام جم ورزشی- مایلی کهن در واکنش به سخنگو شدن عربشاهی گفته بود که پیشکسوتان پرسپولیس آنقدر بی سواد شده اند که حالا یک بی سواد مثل عربشاهی باید سخنگوی این باشگاه شود. اما ضیا عربشاهی بازیکن سال های دور پرسپولیس به اظهارات اخیر این مربی شدیدا واکنش نشان داده است. وی امروز به فارس گفت: بالاخره ایشان را از صبا بیرون کرده‌اند و باید به دنبال جای جدید باشد. به نظرم مایلی‌کهن بهتر است در گوشه‌ای از اتاق در را ببندد و با خودش خلوت کند و به دنبال این باشد آیا می‌تواند خود را اصلاح کند یا می‌خواهد همه را بزند.

وی افزود: آقای مایلی‌کهن! به گفته خودت 14 سال کنار من بازی کردی. اما فقط به دنبال درگیری با این و آن هستی تا به دنبال کار باشی. یادم هست محمد دادکان به شما در تیم ملی امید پستی داد اما وقتی شما را برداشت همه را زدی.

عربشاهی در ادامه گفت: به نظر من ایشان کمبود محبت دارد کسی نبوده مایلی‌کهن را راهنمایی کند. به کسی که بزرگترین خوبی را به او کرد یعنی علی پروین همیشه بی‌احترامی می‌کند و چه برسد به بقیه. باید از ایشان چه انتظاری داشته باشیم. پروینی که او را تر و خشک می‌کرد حالا عاملی شده تا مایلی‌کهن او را بزند. او احترام بزرگتر را هم با این سن و سالش نمی‌داند به خدا اگر این کار را انجام دهد کاری می‌کنم که ساکش را بردارد و از ایران برود.

سخنگوی پرسپولیس اظهار داشت:در کمیته پیشکسوتان 50 نفر بودند 32 نفر به من رأی دادند تا عضو هیئت مدیره باشم اما من قبول نکردم حالا هم می‌خواهند کاری برای این پیشکسوتان کنند آقایانی که کمبود محبت دارند اینطور مانع ایجاد می‌کنند. یادم هست با هماهنگی استیلی ایشان قرار شد به عنوان یک مدیر به پرسپولیس کمک کند اما فردا پسرش را با خودش به تمرینات آورد و پس فردا ساک ورزشی آورد تا تمرینات را بر عهده بگیرد. این هم شاهکار این آقاست که برای یک پست و مقام همه کار می‌کند. به قول خودش 14 سال در پرسپولیس بوده اما 4 سال ذخیره بود و 10 سال هم جور تو را من کشیدم چون به غیر از کرنر زدن چیزی بلد نبودی. الان هم فقط پرخاشگری یاد گرفته‌‌ای و سینه‌ات را سپر می‌کنی و می‌گویی در قوه قضائیه برای من شعبه بزنید ماشاءالله به تو.

عربشاهی در پایان خاطرنشان کرد: دیگر زیاد نمی‌توانم جواب این آقای بیکار را بدهم. چون او به هیچکس تا حالا ادب یاد نداده. شما وقتی که سرمربی تیم ملی بودی به قلعه‌نویی، دایی و همه پرخاش می‌کردی و آن وقت بود که بچه‌ها در کوچه و خیابان می‌پرسیدند که این چطور سرمربی تیم ملی بوده است که من جوابی نداشتم به او بدهم. من امیدوارم خدا شما را به راه راست هدایت کند و بهتر است در مسائلی که به شما ربطی ندارد زیاد دخالت نکنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
ایرانی
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۸
۰
۰
خدا این مایلی كهن را شفا دهد . خیلی آدم بی اخلاقی است وبه همه گیر می دهد وتوهین می كند . ماشاالله به هر تیمی هم كه می رود حتما به دسته پایین تر سقوط میكند. این آقا اگر انرژی خود را در كار خرج كند خیلی بهتر است تا به پر و پای دیگران بپیچد.

نیازمندی ها