کاهش 23 درصدی تلفات رانندگی در راه های روستایی

معاون راه روستایی وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه براساس قانون برنامه پنجم توسعه، میزان تلفات در راه های روستایی باید سالانه 10 درصد کاهش یابد، گفت: این میزان در یک سال گذشته 23.2 درصد کاهش یافت.
کد خبر: ۶۱۶۳۹۰
کاهش 23 درصدی تلفات رانندگی در راه های روستایی

به گزارش جام‌جم آنلاین به نقل از روابط عمومی وزارت راه و شهرسازی سیدحسین میرشفیع اظهار داشت: براساس آمار اعلام شده از سوی سازمان پزشکی قانونی و تحلیل های صورت گرفته، میزان تلفات در راه های روستایی از 1047 نفر در شش ماهه نخست سال 1391 به 804 نفر در شش ماهه نخست امسال کاهش یافته است که کاهش 23.2 درصدی تلفات را نشان می دهد.

وی با بیان اینکه نسبت تلفات راه های روستایی از 2.76 نفر در هر 100 کیلومتر راه آسفالته در سال 1387 به 1.35 نفر در شش ماهه نخست امسال کاهش یافته است، افزود: نسبت تلفات در راه های را ه های روستایی به مجموع تلفات جاده های برون شهری و روستایی نیز از 12.5 درصد در سال 1387 به 10 درصد در شش ماهه نخست سال 1392 کاهش یافت.

معاون راه روستایی وزیر راه و شهرسازی با اشاره به عملکرد دولت یازدهم در زمینه بهسازی و آسفالت راه های روستایی تصریح کرد: از زمان آغاز به کار دولت یازدهم تاکنون عملیات بهسازی و آسفالت یکهزار و 140 کیلومتر راه روستایی به اتمام رسیده است.

میرشفیع ادامه داد: استان های آذربایجان شرقی و غربی، خراسان جنوبی، خوزستان، زنجان، کردستان، لرستان، هرمزگان، شهرستان ایرانشهر و جنوب کرمان بیشترین سهم در بهسازی و آسفالت راه های روستایی را در مدت یاد شده به خود اختصاص داده اند.

newsQrCode
برچسب ها: تصادف جاده
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها