ایرانی ها احساسی هستند

میلوتینویچ : احساس خوبی نسبت به ایرانی ها دارم

میلوتینویچ در همایش علم و فوتبال گفت: مهم‌ترین خواسته کی‌روش از مسئولان حمایت بود و من هم این خواسته او را تایید می‌کنم.
کد خبر: ۶۱۳۲۸۵
میلوتینویچ : احساس خوبی نسبت به ایرانی ها دارم

به گزارش سایت جام جم ورزشی و به نقل از فدراسیون فوتبال ؛ بورا میلوتینویچ پس از پایان بخش اول همایش علم و فوتبال در جمع خبرنگاران در مورد شناختش از فوتبال ایران، اظهار داشت: من ابتدا بابت صعود به جام جهانی به مردم ایران و کی‌روش تبریک می‌گویم و می‌دانم که جام جهانی رفتن برای ایرانیان چقدر مهم است. فوتبال ایران سطح بالایی دارد و هم‌ردیف ژاپن و کره جنوبی است.

وی ادامه داد: فوتبال ایران جزء پرطرفدارترین تیم‌ها در آسیا است. ایرانی‌ها مردمی احساسی هستند و علاقه زیادی به فوتبال دارند.

میلوتینویچ در خصوص اینکه همیشه یکی از گزینه‌های مربیگری برای ایران بوده اما هیچ‌گاه این اتفاق نیفتاده است، گفت: در زندگی اتفاق‌های زیادی می‌افتد و من هم به سرنوشت اعتقاد زیادی دارم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ایران می‌تواند به دور دوم جام جهانی صعود کند یا خیر، گفت: این خیلی مهم است که ابتدا حریفان ایران شناخته شود پس از آن اظهار نظر کنیم. البته باور داشتن به اینکه می‌توانیم به دور دوم صعود کنیم خیلی مهم است.

بورا ادامه داد: من با تیم کاستاریکا در سال 1990 با برزیل، اسکاتلند و سوئد هم‌گروه بودیم اما با تاکتیک‌هایی که در نظر گرفتیم توانستیم راهی دور دوم شویم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا احتمال دارد سرنوشت پس از جام جهانی فوتبال او را به ایران بکشد، گفت: من هیچ وقت به آینده فکر نمی‌‌کنم و در زمان حال زندگی می‌کنم ایرانی‌ها مردمان خوبی هستند من به یاد ندارم که تاکنون چند بار به ایران آمدم اما هر بار که آمدم احساس بسیار خوبی داشتم.

میلوتینویچ در مورد مهم‌ترین موضوعاتی که در جلسه صحبت کرد، گفت: برای من همه چیز مهم است اما پیگیری کارها خیلی مهم‌تر است هر طور دوست دارید می‌توانید از صحبت‌های من برداشت کنید من می‌خواستم نقطه نظراتم را در این همایش عنوان کنم.

این مربی صربستانی در مورد صحبت‌های کی‌روش هم عنوان کرد: او مربی باهوش و باانعطافی است مهم‌ترین صحبت‌هایش این بود که باید از او حمایت شود. من هم این موضوع را کاملا قبول دارم و پشتیبانی از مربی بسیار مهم است.

وی در خصوص این سوال که آیا از افشین قطبی اطلاعی دارید یا خیر، گفت: من او را نمی‌شناسم (با حالت شوخی) قطبی یکی از دوستان خوب من است و کمک زیادی در زمانی که در نیجریه بودم به من کرد.

میلوتینویچ در مورد ارتباطش با بلاژوویچ نیز، گفت:‌ گاهی اوقات با او در ارتباط هستم و با هم صحبت می‌کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها