به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، در پی افزایش سرقت منازل شهروندان تهرانی ساکن در محدوده نواحی مرکزی تهران، ماموران کلانتری 112 ابوسعید تهران با فعال کردن شبکه منابع اطلاعاتی تحقیقات گسترده را آغاز کردند.
در ادامه تحقیقات ماموران خبری تحت عنوان حضور چند سارق و مالخر در ساختمان نیمه کاره و در حال احداث در محله قلمستان حوالی میدان رازی تهران دریافت کردند.
بلافاصله موضوع مورد بررسی قرار گرفت تا اینکه ماموران اطمینان حاصل کردند که تعدای از سارقان تحت تعقیب در محل مذکور بیتوته کرده و مکان فوق پاتوق تجمع سارقان می باشد.
در ادامه ،ماموران طی عملیاتی غافلگیرانه شب گذشته وارد مخفیگاه سارقان شده و هفت متهم را دستگیر کردند که در محل دستگیری آنها یک عدد کیس کامپیوتر و مانیتور و تعدای اموال سرقتی کشف شد.
سرکرده باند که «علی» نام دارد نیز به همراه مقادیر قابل توجه ای شیشه دستگیر و به کلانتری منتقل شدند.
سرگرد کیومرث حسنوند رئیس کلانتری 112 ابوسعید با اعلام این خبر، افزود:متهمان در خلال تحقیقات و بازجویی های پلیسی اعتراف کردند که پس از سرقت از منزل و انباری ها اموال مسروقه را به یکی از سمساری ها واقع در حوالی میدان گمرگ می فروختند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان