روز گذشته علی مقاری با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در کسوت رئیس مرکز جذب هیأت علمی این وزارتخانه منصوب شد.
وی در نخستین گفتگوی خود به برخی برنامه های مرکز جذب هیأت علمی اشاره کرد و گفت: در برخی فرایندهای جذب هیأت علمی باید اصلاحاتی اعمال شود.
رئیس مرکز جذب هیأت علمی وزارت علوم درباره احتمال بروز تغییرات در هفتمین فراخوان جذب هیأت علمی، اظهار داشت: تغییراتی در این فراخوان ایجاد نخواهد شد.
مقاری درباره یک تغییر بزرگ در روند جذب هیأت علمی، گفت: احتمال دارد دو مرحله ای بودن فراخوان جذب حذف و ارسال تقاضای افراد به مرکز جذب دائمی شود.
به گفته رئیس مرکز جذب هیأت علمی، با این روند هر زمان که داوطلبان متقاضی باشند می توانند نسبت به ارسال درخواست اقدام کنند.
به گزارش مهر، فرایند فراخوان جذب هیأت علمی در وزارت علوم طی دو مرحله صورت می گیرد و مرکز جذب وزارت علوم در فراخوان شهریور و بهمن اقدام به دریافت نیازهای دانشگاهها و تقاضای داوطلبان برای جذب هیأت علمی می کند. (مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا