تحریم‌ها ورود فناوری‌های جدید را به کشور محدود کرد و ما را به سمت شرق سوق داد

رایزن‌های بازرگانی ایران در 30 کشور دنیا مستقر می‌شوند

مدیرکل دفتر بازرگانی کشورهای اروپا و آمریکای سازمان توسعه تجارت ایران گفت: رایزن بازرگانی ایران در 30 کشور و بازار هدف دنیا مستقر می‌شود.
کد خبر: ۶۱۲۳۹۵

به گزارش ایرنا، عبدالحمید اسدیان دیروز در سنندج افزود: استقرار رایزن بازرگانی در کشورهای دنیا در کمک به بخش خصوصی، جذب سرمایه‌گذار و شناساندن ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ما به دنیا بسیار حائز اهمیت است.

وی با بیان این‌که ماندگاری بیشتر در بازارها به نفع اقتصاد کشور خواهد بود، گفت: باید پذیرفت در مورد برخی کالاها بازار جهان در دست دیگران است و ما نمی‌توانیم با برند خود وارد این بازارها شویم.

مدیرکل دفتر بازرگانی کشورهای اروپا و آمریکای سازمان توسعه تجارت اظهار کرد: در زمینه برخی کالاها نیاز داریم تحت برند کشور دیگری کار را انجام دهیم و این کاری است که بسیاری از کشورها انجام می‌دهند.

وی درباره تحریم‌ها نیز گفت: یکی از مشکلات تحریم‌ها این بود که فناوری‌های جدید را در کشور محدود کرد و ما را به سمت کشورهای شرقی سوق داد.

وی تصریح کرد: در شرایط رقابتی سخت، برای ارائه محصول در بازار جهانی قطعا باید به فناوری برتر برسیم و فناوری برتر در چین و کشورهای شرق آسیا به دست نمی‌آید.

اسدیان افزود: اگر در مذاکرات به نتیجه برسیم و تحریم‌ها کاهش یابد، اولین اتفاق موج ورود کالاهای خارجی است و این رقابت را در داخل برای ما سخت می‌کند و باید این آمادگی را داشته باشیم که فناوری آنها را بگیریم و قسمتی از بازار را در اختیارشان قرار دهیم.

وی همچنین با بیان این‌که متوسط رشد صادرات جهان حدود 8 درصد است، افزود: با توجه به محدودیت‌ها و مشکلاتی که در اقتصاد جهان وجود دارد سرمایه‌گذاری کشورهای دیگر به استثنای کشورهایی با ویژگی‌های خاص کم شده است.وی گفت: از طرفی برای به دست آوردن بازار یک همگرایی اقتصادی در کشورهای اروپا و آمریکا به وجود آمد، اما ما در این زمینه ضعیف عمل کرده و نتوانستیم از ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها