اصغر نقشی با بیان مطلب فوق، افزود: وجود ترکیبی با وزن مولکولی بالا و غیرقابل تجزیه در قره قات را عاملی برای مبارزه با باکتریهای دهانی که مسئول ایجاد جرم دندانی است، میدانند.
وی گفت: میوه نارس قره قات کمی ترش و میوه رسیده کمی شیرین است، میوهها از غباری سفید رنگ پوشیده شدهاند.
نقشی افزود: مصرف مقدار زیاد قره قات ممکن است مشکلات رودهای و معدهای مانند اسهال ایجاد کند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از اثرات این گیاه دارویی در کاهش قند خون گفت و یادآور شد: مصرف خوراکی گیاه قره قات به مدت شش هفته میزان قند خون را به میزان درخور توجهی کاهش میدهد.
وی اظهار کرد: مقابله با عوارض سالخوردگی از جمله کاهش تعادل و کمی حافظه از دیگر خواص قره قات است.
نقشی با اشاره ای به مصرف درازمدت قره قات تاکید کرد: مصرف دراز مدت قره قات با تغییر تولید و آزادسازی عوامل موثر بر رگ ها و با اثر مستقیم بر عضله صاف جدار رگهای خونی و کاهش پاسخ انقباضی، عوارض قلبی - عروقی و دیابت را کاهش می دهد.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
یونس محمدی، تهیهکننده و مجری برنامه «مکث» :
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد
دکتر ایزدهی معتقد است مقاومت اسلامی فقط مبارزه مسلحانه نیست؛ بلکه مجموعهای از عقیده، گفتوگو، سیاست، رسانه و گفتمانسازی است