به گزارش فارس به نقل از بلومبرگ، پس از این که ولادیمیر پوتین پس از نشست گروه 20 اعلام کرد که در صورت هرگونه حمله، کشورش به سوریه کمک خواهد کرد؛ نگرانیها در مورد افزایش تنشها در خاورمیانه که به اختلال در عرضه نفت منجر خواهد شد، افزایش یافت.
این امر سبب شد قیمت نفت در بازارهای جهانی افزایش یابد. قیمت نفت سبک آمریکا به بالاترین میزان در دو سال اخیر رسید و قیمتها 2 درصد افزایش یافت.
نفت برنت دریای شمال نیز با 86 سنت افزایش به 116.12 دلار در هر بشکه رسید. هر بشکه نفت سبک آمریکا با 2.16 سنت افزایش به 53 دلار رسید.
همچنین انتشار آمار نامطلوب مشاغل آمریکا و در همین اساس افزایش احتمال ادامه برنامههای محرکی فدرال رزرو بر قیمت نفت تاثیر گذاشت و سبب افزایش آن شد.
قیمت هر بشکه سبد نفتی اوپک نیز در پنجم سپتامبر با هشت سنت کاهش نسبت به روز قبل از آن به 111.47 دلار رسید.
مرور بزرگ ترین جنجال های تاریخ جام جهانی (8)