مواد لازم جهت تهیه مربای آلبالو :
آلبالو: ۱ کیلو
شکر: ۸ لیوان
آب: ۲ لیوان
طرز تهیه:
هستههای آلبالو را با ابزار هستهگیر یا اگر موجود نیست با یک کارد کوچک جدا کنید. شکر و آب را در قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا جوش بزند. آلبالوها را درون قابلمه بریزید و دقت کنید که وقتی روی مربا کف ایجاد میشود آن را با قاشق یا کف گیر جدا کنید.
مواد باید نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه و حتما روی حرارت متوسط بماند (افزایش حرارت باعث شکرک زدن مربایتان خواهد شد). گاهی مواد را با قاشقی به هم بزنید تا مربا و شربت آماده شده، قوام لازم را به دست آورد. مربایی که به خوبی قوام آمده باشد، هنگام سرد شدن براحتی از قاشق چکه نخواهد کرد.
به خاطر بسپارید آلبالوها را بیشتر از نیم ساعت یا نهایتاً ۴۵ دقیقه نجوشانید در غیر این صورت رنگشان تیره خواهد شد.
مربا را با شهد به دست آمده، جمع کنید و درون ظرفی بریزید. در صورت تمایل، از این شهد میتوانید برای تهیه شربت نیز استفاده کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
قهرمانان سینمای دفاع مقدس که روزی فرشتهوار و اسطورهای تصویر میشدند، با گذشت زمان به انسانهایی واقعی با شکها و دغدغههای زمینی تبدیل شدند
«جامجم» در گفتوگو با معاون امور دانشجویی وزارت علوم بررسی کرد