یکی از مرباهای خوشمزه برای صرف در وعده صبحانه، مربای آلبالوست که خیلی راحت و آسان می‌توان آن را در خانه تهیه کرد.
کد خبر: ۵۹۲۴۹۵

مواد لازم جهت تهیه مربای آلبالو :

 

آلبالو: ۱ کیلو

شکر: ۸ لیوان

آب: ۲ لیوان

 

طرز تهیه:

هسته‌های آلبالو را با ابزار هسته‌گیر یا اگر موجود نیست با یک کارد کوچک جدا کنید. شکر و آب را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا جوش بزند. آلبالو‌ها را درون قابلمه بریزید و دقت کنید که وقتی روی مربا کف ایجاد می‌شود آن را با قاشق یا کف گیر جدا کنید.

مواد باید نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه و حتما روی حرارت متوسط بماند (افزایش حرارت باعث شکرک زدن مربایتان خواهد شد). گاهی مواد را با قاشقی به هم بزنید تا مربا و شربت آماده شده، قوام لازم را به دست آورد. مربایی که به خوبی قوام آمده باشد، هنگام سرد شدن براحتی از قاشق چکه نخواهد کرد.

به خاطر بسپارید آلبالو‌ها را بیشتر از نیم ساعت یا نهایتاً ۴۵ دقیقه نجوشانید در غیر این صورت رنگشان تیره خواهد شد.

مربا را با شهد به دست آمده، جمع کنید و درون ظرفی بریزید. در صورت تمایل، از این شهد می‌توانید برای تهیه شربت نیز استفاده کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها