پراندلی نگران لغزش‌های ایتالیا

چزاره پراندلی معتقد است شکست 1-2 تیم ملی فوتبال ایتالیا برابر آرژانتین در مسابقه دوستانه اخیر دو تیم در ورزشگاه المپیک رم، محصول جوانگرایی فزون‌تر از گذشته در ترکیب تیمش و از برخی دیدگاه‌ها هشداری برای آینده است.
کد خبر: ۵۹۱۶۹۴

سرمربی آتزوری که پنجاه و پنج ساله شده و پیش از کار در سطح ملی، فیورنتینا را در لیگ ایتالیا هدایت می‌کرد، می‌گوید: از شکست برابر آرژانتین به هراس نیفتاده و برعکس درس‌های برگرفته طی این مسابقه نافرجام کمکی به او برای تنظیم ترکیبی مناسب‌تر برای دیدارهای آینده است. هرچند می‌افزاید اشتباهات و لغزش‌های دفاعی مکرر تیمش نشان داد که در درجه نخست ترمیم این خط حیاتی و ضروری است و دوم نیز این‌که کمبود نیروهای خلاق در خط میانی ثابت کرد ایتالیا باید در ترکیب این خط نیز دست ببرد. او بدون این‌که اشاره‌ای به یک ضربه پنالتی اعلام نشده به سود آرژانتین (باوجود خطای آشکار جورجیو کیه‌لینی در محوطه 18 قدم ایتالیا روی گونزالو ایگواین مهاجم آرژانتین) کند، می‌گوید: «اگر فقط نتیجه حاصله و این‌که آرژانتین در غیاب لیونل مسی ما را برد، مورد توجه قرار گیرد، تجربه بسیار بدی داشته‌ایم، اما اگر از این منظر بنگریم که ما بازی پایاپایی را لااقل به لحاظ تملک توپ با آرژانتین انجام دادیم، نباید ناامید شویم. یک وجه بد در تیم ما اشتباهات زیاد در پاسکاری‌ها و بی‌دقتی در زدن ضربات پشت 18 قدم حریف بود که سبب می‌شد باوجود صرف انرژی زیاد به اهدافمان به‌طور کامل نرسیم. این فرآیند سبب شد آرژانتین در شبی که چندان ندرخشید برنده بازی شود، اما حتی در شب‌های بد و موقعی که تیم‌تان نتیجه نمی‌گیرد، درس‌هایی برای آینده فراهم می‌آید. مهم‌ترین درسی که ما گرفتیم، این است که این تیم تا زمان محکم شدن اصول دفاعی‌اش و داشتن حداقل یک مهره خلاق دیگر در کنار آندریا پیرلو در مرکز خط میانی‌اش در سطح جهان مشکل خواهد داشت.»

پراندلی می‌افزاید: «ما می‌توانیم روی بازیکنان جوانمان که پیوسته بهتر می‌شوند حساب کنیم، اما آنها به زمان و مکان طولانی‌تر و بهتری برای شکوفایی نیاز دارند و هرچند جام جهانی میدان موثری در این خصوص خواهد بود، اما رویکرد به ترکیبی کاملا جوان برای آن میدان شرط عقل نیست. بنابراین ما ادامه توجه گسترده به جوان‌ها را به بعد از جام جهانی بیستم موکول می‌کنیم و فعلا بیشتر روی میانسالان و ترکیبی از آنها و جوان‌ها حساب می‌‌کنیم تا ببینیم چه خواهد شد. تحت هیچ شرایطی شکست برابر آرژانتین نیز یک نقصان بزرگ نیست و ما رودرروی یک فاجعه نایستاده‌ایم، بلکه ایرادات و مواردی را دیده‌ایم که در زمان توقف برابر رقیبی بزرگ در ترکیب ما رویت شد و وقت به اندازه کافی هست تا روی آنها کار بشود، ولی اگر به این موارد بی‌اعتنایی کنیم، باید به‌طور جدی نگران آینده‌مان شویم.»

سایت فوتبال ایتالیا / مترجم: وصال روحانی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها