حمل بار در پایتخت ساماندهی می‌شود

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از ساماندهی حمل بار و تشکیل معاونت مدیریت حمل بار درون‌شهری در سازمان حمل و نقل و ترافیک خبر داد و گفت: ساماندهی حمل بار درون شهری و فعالیت پیک‌های موتوری‌، وانت‌بارها، کامیونت و کامیون‌ها در پایتخت به‌طور جدی دنبال خواهد شد.
کد خبر: ۵۹۰۴۱۰

به گزارش فارس، جعفر تشکری‌هاشمی افزود: شهرداری‌ها تا پیش از این مسئولیتی نسبت به حمل بار نداشتند، اما با توجه به ماده 2 قانون توسعه حمل و نقل عمومی که مدیریت حمل بار درون‌شهری را برعهده شهرداری‌ها گذاشته است، معاونت مدیریت حمل بار درون‌شهری در شهرداری تهران تشکیل و فعالیتش را آغاز کرده است.

وی ادامه داد: باید مطالعات کامل و دقیقی از وضع جابه‌جایی بار در تهران صورت می‌گرفت و براساس این مطالعات، چارچوب قانونی کار تعیین می‌شد تا همه اقدامات مبتنی بر قوانین مصوب مجلس صورت گیرد، از این‌رو گروه‌هایی برای جمع‌آوری آمار و بررسی وضع ناوگان حمل بار، انواع بار و حجم باری که روزانه در پایتخت جابه‌جا می‌شود تشکیل شد و دستورالعمل‌هایی براساس این بررسی‌ها نوشته و تدوین شد.

معاون شهردار تهران خاطرنشان کرد: امروز معاونت مدیریت حمل بار درون‌شهری در حالی کار خود را آغاز می‌کند که مطالعات کاملی درباره حمل بار صورت گرفته و آیین‌نامه‌های مربوط به این موضوع نیز به شورای شهر تهران ارائه شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها