برای رنگ کردن نمک ابتدا نمک را داخل کاسهای بریزید و چند قطره رنگ خوراکی روی نمکها بچکانید و سریع آنها را مخلوط کنید تا نمکها رنگی شوند. سپس نمک رنگ شده را داخل سینی بریزید و پخش کنید و روی حرارت بسیار کم (مانند حرارت بخاری) چند لحظه هم بزنید تا نم نمکها گرفته شود. آنها را داخل نمکدان بریزید و بر سر سفره بیاورید.
اگر رنگ خوراکی آماده در دسترستان نیست، میتوانید از رنگهای طبیعی (آب سبزی، آب آلبالو، آب کلم قرمز و …) استفاده کنید؛ فقط دقت داشته باشید که مقدار بسیار کمی اضافه کنید تا نمک حل نشود.
>> ایرانکوک
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد